3 Aylık Bebek Emzirme Sıklığı Nasıl Olmalı
123 görüntüleme
F
Feyza A.
23 Şubat 2026 15:35
Sürekli emmek istediği için süreyi ben ayarlamak istiyorum çünkü uykuları çok kısa ne kadar süre emmeden durabilir. 1,5- 2 saat dolunca hemen emmek istiyor. Bu sebeple gecede en fazla 2 saat uyuyup kalkıyor. Kilo alımı iyi nasıl bir düzenleme yapmalıyız 3 saate çıkarsam aç kalır mı ?
E
Esin ..
23 Şubat 2026 15:54
Doktorumuz 2 aylıkken 3 saatte bi emzirmemi söylemişti,hem bebek daha iyi emiyor hem de reflü açısndan çok iyi gelmişti bize. Başta zorlanmıştık sizinle aynı durumdaydık sürekli emmek istiyordu ama bebeğim de alıştı sürece bana da çok iyi geldi. Emmek istediği zaman emzik veriyordum o sayede birkaç saat idare ediyordum.
R
Rabia
23 Şubat 2026 16:13
Bizim doktor 2-3 saatte bir emzirmemi tavsiye etmişti ama ben pratikte öyle yapılmaması gerektiğini düşünüyorum bebek ne zaman isterse o zaman verilmeli bence. Geceleri daha iyi dinlenebilmeniz açısından her uyandığında emzirmeyebilirsiniz eğer emzik kullanıyorsanız geçe bebeğiniz uyandığında bir emziriyorsanız diğerinde emzik verin
İ
İrem A.
23 Şubat 2026 16:14
Doktorum 3 ay kontrolünde gece 5-6 saat kesintisiz uyuyabilir emmesi için uyandırmayın demişti. Benim kız maalesef 2-:3 saatte bir kurulmuş saat gibi kalkıyor. Keşke uyusa 6 saat.
F
Feyza A.
23 Şubat 2026 17:37
Doğduğundan beri hiç alarm kurmadık maalesef 3 saat uyuyunca bayram ediyoruz genelde 1-2 saate uyanıyor. Emzik kullanıyoruz ama sanki öyle yaparsam çocuk emmek isterken vermeyince aç bırakmış gibi hissediyorum galiba annelik vicdanı ama bende çok yoruldum pek uyumuyor sürekli emzirmek çok zor
R
Rukiye A.
26 Şubat 2026 13:49
Bende de aynı problem var sürekli meme istiyor saatleri uzatmak istiyorum ama olmuyor emzikte almıyor
Y
Yağmur İ. ..
27 Şubat 2026 11:26
Bizde de emme isteği çok ağlayınca veriyorum. Doktor 5-6 saat verme dedi ama vermeyip napacağım avunmuyor