3 Aylık Bebek Burun Tıkanıklığı
100 görüntüleme
Y
Yeliz A.
19 Aralık 2025 04:54
Merhabalar bebeğim 3 aylık 7 kilo sadece anne sütü alıyor. Bebeğimin ateşi yok bugun sabah bir kere öksürdü ama burnu tıkalı gibi. Benimde mevsimsel bi burun tıkanıklığım mevcut suan bebeğime geçirmiş olabilirmiyim ? Bol bol emziriyorum ve burnunu yıkayıp aspiratörle çekiyorum başka ne yapabilirim
H
Hande S.
19 Aralık 2025 05:01
Yeliz hanım benim bebeğimde 3 aylık burnu tıkalı şuan.Büyük kızım kreşe gidiyor galiba ondan kaptı
Emmeye devam ediyorsa ve ateşi yoksa sıkıntı yok diye biliyorum bende sabah akşam serum fizyolojik yapıyorum
Emmeye devam ediyorsa ve ateşi yoksa sıkıntı yok diye biliyorum bende sabah akşam serum fizyolojik yapıyorum
Y
Yeliz A.
19 Aralık 2025 05:06
Hande hanım teşekkür ederim emiyor çok şükür umarım ilerlemez birde gece odanın ısısı 20 ye düşüyor ve yanakları soğuk oluyor galiba üşüyor oda değiştirdim o yüzde üzerini örtüyorum elleri filan sıcak ama bazen boynu cogunlukla yüzü soguk oluyor
M
Melike M.
19 Aralık 2025 05:07
Sizdende geçiyor olabilir.Bende hastaydım oğluma geçmişti.Sık sık burun temizliği yapıp odanızı nemlendirin ki rahat uyuyabilsin.Başka yapacak bişey yok zaten.Uyku tulumu alabilirsiniz eviniz soğuk bi evse
Y
Yeliz A.
19 Aralık 2025 05:17
Uyku tulumu alacağım ama vucudunu sıcak tutsada yanakları ensesi içinde aynı şey geçerlimi
M
Melike M.
19 Aralık 2025 05:31
Tabi canım etki ediyor bütün vücuduna.Biz kullanıyoruz memnunuz.Baktınız halaa soğuksa ince bişeyle üstünü örtün
Y
Yeliz A.
19 Aralık 2025 06:06
Melike hanım teşekkürler odam ortalama 20 derece kaç numara tog almalıyım
M
Melike M.
19 Aralık 2025 20:36
Hangi marka alacagınız önemli tabiki.ben civilden aldım.Bu markaya göre 2.5 tog alırsanız içine bi pijama altı ve yarım kol atlet giymesi lazımmış şimdi baktım.her markanın kaç gr elyaf kullandıgı farklı oldugu için bişey diyemiyorum ama etiketin yanında tablo oluyor 20 derece de içine ne giydirilir diye.bizim evimiz 23 derece ben tek yarım kol atlet giydiriyor.Bizim tulum 1.2 tog @Yeliz Aktaş
Y
Yeliz A.
19 Aralık 2025 20:51
Teşekkür ederim bende doktoruyla konustum yanaklarının sogukluğu cocuğun iilada üşüdüğü anlamına gelmez dedi ama tabi annelik insanın içi rahat etmiyor