3 Aylik Bebek , Burun Akıntısı ve Öğürme
100 görüntüleme
S
Sebahat K. T.
4 Aralık 2025 19:35
Bebeğim 3 aylık burnu dolu akiyor 2 gündür cigerlerde fln sorun yokmuş bugün gittik doktora.
Huzursuz uyuyor öksürüyor , emmekte zorlaniyor ve öğürme olduğu içinde kusuyor , soğuk buhar veriyorum, burun yikama yapiyorum serum fizyolojik ile , burun aspiratörü ile de temizliyorum rahatlatamiyorum bir türlü.
Odada buhar cihazı var , 24 ile 25 derece arası oda sıcaklığı ateş yok. Dişlerden kaynaklıda bi sorun var sanırım emin deilim tam. Bana yardımcı olun lütfen
Huzursuz uyuyor öksürüyor , emmekte zorlaniyor ve öğürme olduğu içinde kusuyor , soğuk buhar veriyorum, burun yikama yapiyorum serum fizyolojik ile , burun aspiratörü ile de temizliyorum rahatlatamiyorum bir türlü.
Odada buhar cihazı var , 24 ile 25 derece arası oda sıcaklığı ateş yok. Dişlerden kaynaklıda bi sorun var sanırım emin deilim tam. Bana yardımcı olun lütfen
E
Eliff
4 Aralık 2025 22:06
Benim kızım da iki aylık aynı şekilde ben de yaştıklarınızı yapıyorum rahatlatamıyorum hala hırıltılı solunum devam ediyor sanırım sürece ihtiyaç var
S
Sema
4 Aralık 2025 22:08
Yattığı odaya soğanı kesip içine karanfil koyun rahatlatır biraz. Diğerlerini yapıyorsunuz çünkü başka aklıma gelmiyor. Her tıkandığında burununu temizleyin. Öksürmesi iyi bir şey balgamı öyle atıcak korkmayın 😘 biraz zorlu bir süreç.
S
Sema
6 Aralık 2025 22:27
Lavanta yağı da damlatın yastığına iyi grlirı
S
Sebahat K. T.
6 Aralık 2025 22:29
Çok teşekkür ederim hanımlar😊