3 Aylık Bebeğim Memede Çok Kalıyor
106 görüntüleme
Z
Zehra K. ..
2 Aralık 2025 18:37
Bebeğim neredeyse ilk zamanlardan beri memede 40-45 dakika kalıyor. Son zamanlarda özellikle gece uykusuna geçerken çok zorlanıyoruz. 45-50 dakika memede kalıp memeyi çektiğim an uyanıyor ardından memeyle kavga eder gibi alıp bırakıp hemen aranıyor. Kilo alımı hep iyi ilerliyordu haftaya kontrolümüz var ama bu durum canımı sıkmaya başladı bir sorun olabilir mi?

Zehra Ş. ..
2 Aralık 2025 20:05
Benim oğlumda benzer hareketleri yapar oldu o aylarda şuan 5 aylık.ilk oğlum emer ve uyurdu yatağında ama bu 2.bebegim memede uyumayı huy edindiğini anladım.onuda anlamaya çalışıyorum orası onun için en sıcak huzurlu uyku yeri ve ordan ayrılmak istemiyor ama bu alışkanlık haline gelebilir ve durum çıkmaza girebilir.arkadasimin 2 yaşında kızı var hala emiyor ve gece boyunca ağzı memede bu örneği gördüğüm için benim biseyler yapmam lazımdı ilk aylar uyumasına bişey demedim ama sizin gibi canımı sıkmaya başladı şimdilik çözüm olarak benim kokumun olduğu bir giyisiyi kontrollübir şekilde yüzünün yanına koyuyordum memeden öyle çekip yatağına yatırıyorum ve yanında bi süre daha dalmasini bekliyorum sonra yanından o giysiyi çekiyorum bu bir ağız mendilide olabilir göğsünde beklet iyice kokun sinsin hem daha güvenli gündüz uykularında daha çok yaptım çünkü takip edebilmesi kolay gece dikkatli olmak gerek güvenli uyku için yatakta bebek için riskli hiçbir şey olmamalı umarim ise yarar