3 Aylık Bebeğim Kilo Vermiş

125 görüntüleme
Aslı Z.

Aslı Z.

27 Ocak 2026 18:32
Merhabalar, bebeğimde süt alerjisi çıktı bende diyet yapıyordum o sıra hastalandı 10 gün içinde kilo vermiş 100 gr kilo almayı geçtim vermiş olması beni çok üzdü bu normal mi? Sütüm azaldı sanırım mama başladık
B

Begüm A.

27 Ocak 2026 18:48
Süt alerjisi çıktığı için hangi mamayı verdi doktor acaba aynı durum bizde de var haftaya kontrole gideceğim kilo verdi mi vermedi mi bilmiyorum ama çok az besleniyor
Aslı Z.

Aslı Z.

27 Ocak 2026 19:00

Begüm Aksoy

Süt alerjisi çıktığı için hangi mamayı verdi doktor acaba aynı durum bizde de var haftaya kontrole gideceğim kilo verdi mi vermedi mi bilmiyorum ama çok az besleniyor

Aptamil prosyneo verdi ama hiç sevmedi bebeğim.Malesef benim sütüm de azaldı iyice çünkü tatlı şeyler tüketmeyince çok etkiliyor
B

Begüm A.

27 Ocak 2026 19:02

Aslı

Aptamil prosyneo verdi ama hiç sevmedi bebeğim.Malesef benim sütüm de azaldı iyice çünkü tatlı şeyler tüketmeyince çok etkiliyor

Bugün bize de evolvia rp1 verdi benim de bebeğim onu kabul etmedi . Sütünüz için de sağımla mı besliyorsunuz yoksa emiyor mu
Aslı Z.

Aslı Z.

27 Ocak 2026 19:03

Begüm Aksoy

Bugün bize de evolvia rp1 verdi benim de bebeğim onu kabul etmedi . Sütünüz için de sağımla mı besliyorsunuz yoksa emiyor mu

Emzirmeye çalışıyorum ama günde 2-3 kere sağdığım sütü veriyorum yeterli beslenebilmesi için
B

Begüm A.

27 Ocak 2026 19:19
Sağım yaparak bol yeşillik yiyerek sütünüzü artırabilirsiniz bende etkili olduğunu düşünüyorum,yeşillik olarak özellikle dereotu içecek olarak da malt içecekleri önerebilirim biraz şekerli olduğu için 2 3 günde bir tüketiyorum ben

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir