3 Aylık Bebeğim Kilo Vermiş
125 görüntüleme

Aslı Z.
27 Ocak 2026 18:32
Merhabalar, bebeğimde süt alerjisi çıktı bende diyet yapıyordum o sıra hastalandı 10 gün içinde kilo vermiş 100 gr kilo almayı geçtim vermiş olması beni çok üzdü bu normal mi? Sütüm azaldı sanırım mama başladık
B
Begüm A.
27 Ocak 2026 18:48
Süt alerjisi çıktığı için hangi mamayı verdi doktor acaba aynı durum bizde de var haftaya kontrole gideceğim kilo verdi mi vermedi mi bilmiyorum ama çok az besleniyor

Aslı Z.
27 Ocak 2026 19:00
Süt alerjisi çıktığı için hangi mamayı verdi doktor acaba aynı durum bizde de var haftaya kontrole gideceğim kilo verdi mi vermedi mi bilmiyorum ama çok az besleniyor
B
Begüm A.
27 Ocak 2026 19:02
Aptamil prosyneo verdi ama hiç sevmedi bebeğim.Malesef benim sütüm de azaldı iyice çünkü tatlı şeyler tüketmeyince çok etkiliyor

Aslı Z.
27 Ocak 2026 19:03
Bugün bize de evolvia rp1 verdi benim de bebeğim onu kabul etmedi . Sütünüz için de sağımla mı besliyorsunuz yoksa emiyor mu
B
Begüm A.
27 Ocak 2026 19:19
Sağım yaparak bol yeşillik yiyerek sütünüzü artırabilirsiniz bende etkili olduğunu düşünüyorum,yeşillik olarak özellikle dereotu içecek olarak da malt içecekleri önerebilirim biraz şekerli olduğu için 2 3 günde bir tüketiyorum ben