3 Aylık Bebeğim Gündüz Uyumuyor

111 görüntüleme
M

Merve Y.

8 Şubat 2026 23:55
Bebeğim doğduğundan beri geçi uykuları normal ama gündüz uyumuyor sürekli uykusu var ağlıyor uyutuyorum 30 dk sonra uyanıyor bütün gün uyutmaya çalışmakla geçiyor bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen arkadaşlar varmı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Şubat 2026 23:58
Merak etmeyin geçiyor yaşadık bitti şuan 7 buçuk aylık olduk hiç uyumuyor 😂
Y

Yağmur A.

8 Şubat 2026 23:58
Benimde bebeğim 2 aylık aynı süreci bende yaşıyorum doğduğundan beri aynı ve çok erken uyanıyor sabah 6 dan sonra uyumuyor gün içi parça parça uyuyor bazen 15 dk bazen yarım saat gibi
G

Gülcan

8 Şubat 2026 23:59
Valla bnde cozüm ariyorum 6 aydan sonra tüm duzenimiz alt üst oldu gündüz uyku yok gece guzeldi artik oda düzgün yok
M

Merve Y.

9 Şubat 2026 00:28

Fatma Albina U

Merak etmeyin geçiyor yaşadık bitti şuan 7 buçuk aylık olduk hiç uyumuyor 

Nasıl yani hala uyumuyor mu
M

Merve Y.

9 Şubat 2026 00:28

Yağmur Aksoy

Benimde bebeğim 2 aylık aynı süreci bende yaşıyorum doğduğundan beri aynı ve çok erken uyanıyor sabah 6 dan sonra uyumuyor gün içi parça parça uyuyor bazen 15 dk bazen yarım saat gibi

Ben otomatik beşik otomatik anakucağı aldım ama yinede yok
M

Merve Y.

9 Şubat 2026 00:29

Gülcan

Valla bnde cozüm ariyorum 6 aydan sonra tüm duzenimiz alt üst oldu gündüz uyku yok gece guzeldi artik oda düzgün yok

6 aya kadar normaldi sonra mı bozuldu benimde umudum büyüdükçe düzelmesiydi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

9 Şubat 2026 00:30

Merve Yılmaz

Nasıl yani hala uyumuyor mu

Bu seferde yeni şeyler keşfettiği için uyumuyor 😂
G

Gülcan

9 Şubat 2026 00:32
Valla bn anlamadım bnde o düsüncedeydim ama sonra dıs fln diye düsünüyordum sık uyanmasini ama degil herhalde
Y

Yağmur A.

9 Şubat 2026 00:51

Merve Yılmaz

Ben otomatik beşik otomatik anakucağı aldım ama yinede yok

Bende en başından beri otomatik vardı işime yaramadı. manuel ana kucağı aldım memnunum bari onun üzerinde sallayınca az da olsa uyuyor
M

Merve Y.

9 Şubat 2026 00:57

Fatma Albina U

Bu seferde yeni şeyler keşfettiği için uyumuyor 

O zaman akışına bırakmak en mantıklısı yoksa çok yıpranacağım
M

Merve Y.

Yağmur Aksoy

Bende en başından beri otomatik vardı işime yaramadı. manuel ana kucağı aldım memnunum bari onun üzerinde sallayınca az da olsa uyuyor

Galiba uyumayınca uyumuyor sanırım kabullenmek lazım yoksa almadık eşya bırakmayacağım eve hamak mı kursam diye düşündüm en son
Fatma A. U.

Fatma A. U.

Merve Yılmaz

O zaman akışına bırakmak en mantıklısı yoksa çok yıpranacağım

Bencede akışına bırakın bir müddet sonra alışıyor insan enazından uyumadığına ikna olunuyor
M

Merve Y.

9 Şubat 2026 00:58

Gülcan

Valla bn anlamadım bnde o düsüncedeydim ama sonra dıs fln diye düsünüyordum sık uyanmasini ama degil herhalde

Dişse eğer calpol verince 4 saati sakin geçirip uyku uyuyorsa diş olduğu anlaşılıyor
Afranur K.

Afranur K.

9 Şubat 2026 01:24
Bence fazlası için kendinizi yıpratmayın, mesela benim kızım da 41. Dk da gözlerini açıyor. Artık alıştım, baştan 10 dk ve sondan 10 dk yı saymazsak 20 dk m oluyor kendim için. O arayı değerlendiriyorum.

4 aylığız, 1.5-2 saat ayakta kalıyor 40 dk uyuyor mesela. Kafamı buna odakladığım için de takılmıyorum düzeni bu ben bu düzene göre kendimi ayarlıyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir