3 Aylık Bebeğim Grip Oldu
315 görüntüleme
Ö
Özge Ç.
20 Temmuz 2026 10:47
Merhabalar, gece hırıltılı öksürükleri vardı az 1-2 hapşırıyordu sabah saatlerinde artmaya başladı. Doktoruna yazdım ama dönüş olmadı hala neler yapabiliriz. Bol emzirme dışında ilaç kullandırırlar mı ? Keyfi yerinde ve ateşi çıkmadı
S
Sevde Ç.
20 Temmuz 2026 12:12
Burnunu yıkayın güzelce bol emzirme hiçbir şeyi kalmaz inşallah
Ö
Özge Ç.
20 Temmuz 2026 12:26
Burnunu yıkayın güzelce bol emzirme hiçbir şeyi kalmaz inşallah

Begüm A.
20 Temmuz 2026 13:06
Bizim de hemen hemen aynı aylarda bronşit olmuştu başta ben de korkuyordum burun yıkamaya ama hastanede yattık ondan sonra alıştım bir daha hastaneye yatmamak için hem küçük olunca bu işlem daha kolay biraz ağlıyorlar ama onlar için en iyisi bu gerçekten damla hiç bir işe yaramıyor sadece burnun içini nemlendiriyor çünkü YouTube tan bir iki video izleyin nasıl yapıldığına dair diğer türlü sürekli yaptırmak için birini ararsınız
S
Sevde Ç.
20 Temmuz 2026 13:11
Burun yıkamayı yapamıyorum serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum ama daha içeride sanırım gelmiyor bir şey sağlık ocağı ya da hastanede yaptırabilir miyim
K
Kübra D.
20 Temmuz 2026 13:23
Grip kışın olur muhtemelen adenovirüs benim bebekte oldu 3 aylık 1 haftada toparladı ateşi çıkınca parol verdik
Ö
Özge Ç.
20 Temmuz 2026 19:15
Bizim de hemen hemen aynı aylarda bronşit olmuştu başta ben de korkuyordum burun yıkamaya ama hastanede yattık ondan sonra alıştım bir daha hastaneye yatmamak için hem küçük olunca bu işlem daha kolay biraz ağlıyorlar ama onlar için en iyisi bu gerçekten damla hiç bir işe yaramıyor sadece burnun içini nemlendiriyor çünkü YouTube tan bir iki video izleyin nasıl yapıldığına dair diğer türlü sürekli yaptırmak için birini ararsınız
Ö
Özge Ç.
20 Temmuz 2026 19:16
Grip kışın olur muhtemelen adenovirüs benim bebekte oldu 3 aylık 1 haftada toparladı ateşi çıkınca parol verdik

Begüm A.
20 Temmuz 2026 20:38
Burun yıkama kulak iltihaplanmasına sebep oluyor diye duydum ondan dolayı da çekiniyorum
Ö
Özge Ç.
20 Temmuz 2026 21:07
Bizimki valla çoktan olurdu her grip belirtisinde ben yapıyorum doğru uyguşamqyla bir şey olmaz Allah’ın izniyle dediğim gibi ben de korkuyordum ama ciğere inince daha kötü oluyor çocuklar ondan dolayı yapıyorum
Yükleniyor...