3 Aylık Bebeği Düğüne Götürmeli Miyim?
82 görüntüleme
E
Ezgi T. A.
8 Ağustos 2025 13:12
Merhaba, bebeğim 3 aylık. Çok yakın bir akrabamın düğünü var açık havada. Bebeği bırakacağım kimse yok, herkes düğünde olacak. Gitmeli miyim, sesten ya da kalabalıktan etkilenir mi?

Fadile B.
8 Ağustos 2025 13:16
En arkada oturup bakabilir misiniz ya da kalabalıktan koruya bilir misiniz bu soruları kendinize sorun henüz küçük ve aşırı kalabalık olacak. Gidecekseniz de kulağını koruyun aşırı sesten ve öpmelerden
H
Hatice K.
8 Ağustos 2025 13:28
Çok yakın akrabam olmamasına rağmen sırf açık hava diye gittim kendi ailemiz ile masada oturdum. Bebeği merak edip görmeye gelen çok kişi oldu öpmek istediler sürekli elini yüzünü kiminden korudum bazısında ise bebeğimi hemen elini yüzünü sildim gelincede bir güzel duş aldırdım benim bebeğim 4 ayın içindeydi gittiğimde ama aşırı ses oluyor ve çok ürkek davranmıştı tercih sizin.
H
Hatice B. K. ..
8 Ağustos 2025 13:31
Benim bebeğim de 43 günlükdü ve ablamın düğünüydü mecburdum yani çok şükür ailemde yakın güvendiklerim baktı oğluma sesten başta korktu ama sonra alıştı bir uyudu düğün bitene kadar uyanmadı ki kolik bir bebek yani uyanmama gibi bir durumu yok ama çok şükür kolay atlattım tercih sizin
İ
İrem E.
8 Ağustos 2025 13:33
3 buçuk aylık bebeğimle haftasonu çok yakın akrabamın düğününe gittim açık havada . Ben de sizin gibi endişeliydim ama bebeğimi sesten uzakta bebek arabasında tuttum insanlar sevmeye gelince uzaktan sevdiler kimsenin kucağına vermedim . Kulaklarına pamuk koyduk ama pek etki etmedi gibi . Bebek arabasında uyudu hatta bir süre huysuzlanınca emzirdim gezdirdik vs ve saat 10 a kadar dayandı bebeğim . Siz de dikkat ederseniz sıkıntı olmaz bence

Esmanur B. ..
8 Ağustos 2025 20:13
Bebeğimi 3 aylık iken düğüne götürdüm açık alandı babasında kaldı ama olabildiğince insanlardan ve gürültülü sesten uzak durdurdum. Bu şekilde etkileneciğini sanmıyorum ne yazık ki evham yapıyoruz 😄. Ne dışarıya ne de böyle ortamlara götürmekten lütfen çekinmeyelim madem yakın biri 🙏🏻. Sadece bebeğini koruyacak şekilde insanlarda uzak tutabilirsin . Ama bunu yapmaktan çekinmeyelim :)