3 Aylık 1.5 Aylıkken Başladı Yeşil Kaka Emerken Ağlama
228 görüntüleme
B
Büşra Y.
27 Haziran 2025 12:35
Hocam lütfen cevap verin 🙏 Şuan 3 aylık yeşil kaka şikayetiyle gittim doktora kilosu iyi diyete girmene gerek yok dedi kan görürsen gel dedi ama kakasını kabız gibi zorlanarak yapıyor katı değil aksine sıvı ve mukuslu sesli yapıyor emerken vücudunu geriyor ve ağlamaya başlıyor yeşil kaka hala var ne yapabilirim başka bi sıkıntısı mı var acaba bağırsakta vs. Süreklide bacaklarını kaldırıp indiriyor hep hareket halinde huzursuz bu yüzden gece sık sık uyanıyor😓 Doğum kilosu 3.10 şuanki kilosu 6 3 ay 2 günlük
A
Aslı S. D.
29 Haziran 2025 12:23
Benim bebeğim 5 aylık ayni şikayetler bizde de var .
B
Berivan ..
1 Temmuz 2025 09:06
Bugün bende hastaneye bu şikayetler için gittim sadece yeşil kaka yok bizde emmiyor uyku halinde emiyor sadece yoksa ağlıyor diyer yap dedi takip edelim dendi inşallah düzelir 3 aylık tam
E
Ezgi E.
4 Temmuz 2025 11:14
Bir cevap bulabildiniz mi sorununuza?
B
Berivan ..
7 Temmuz 2025 17:06
Aynı sorunlar bende de var tam 3 aylık 6 kilo oldu kilo alımında sıkıntı yok ama yeşile dönen mukuslu kaka meme reddi uyurken emme hepsi var diyete de başladım ama bakalım nasil düzelecek
B
Büşra Y.
7 Temmuz 2025 17:10
Maalesef cevap alamadım memede ağlama ileri seviyeye taşıdı emmek istemiyor zorla veriyorum bende ne zaman geçer nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum kendimce diyet de yaptım ama bi çözüm olmadı yıpratıcı bir süreç😑
B
Büşra Y.
7 Temmuz 2025 17:14
Bu şikayetleri yaşayıp çözüm bulan ya da şu aydan sonra geçti vs. Diyen anneler var ise yazın lütfen bilgilenmek isteriz🙏
E
Esra T.
10 Temmuz 2025 23:36
Oğlum 5 aylık bu şikayetleri yaşadım hala yaşıyorum maalesef. Bizim alerjik bebeğimiz. Bağırsak kaynaklı bi problem varsa emme başladığında sindirim sistemi harekete geçiyor sanırım eğer sütte allerjen ürün varsa bu huzursuzluğa neden oluyor mutsuz oluyor memede diye düşünüyorum. Ancak meme reddinin bir çok nedeni olabilir yanlış örnek olmasın sütünüz hızlı ya da yavaş akıyor da olabilir emmek istemiyorsa. Uzun süre emiyorsa size ihtiyacı var bu şekilde bağlanmak istiyor olabilir. Diyeti bi uzmanla görüşüp yapmanızı öneririm ama çok faydalı olmuyor takip edilemiyor kendiniz yapınca. 5. Ayda biraz gaz sorunu azalınca biz rahatladık hareketlenmeye başlayınca iyice daha iyiye gidiyor. Sürekli kafanıza takıp strese sokmayın bu durumu bi faydasını görmedim elinizden gelenin en iyisini zaten yapıyorsunuz kızlar.