3 Aydan 4 Aya Geçişte Bebeğim Uyumuyor Neden Acaba

159 görüntüleme
B

Burak G.

8 Temmuz 2025 19:57
3 aydan 4 aya geçişte bebeğim uyumuyor neden acaba
M

Merve Ü. ..

8 Temmuz 2025 20:01
4. ay atağı diye bi durum varmış belki de öyle bişey olabilir. genelde yalancı meme reddi , uyku düzeninde değişiklik olabiliyormuş, diş için henüz erken. siz yine de uyku rutininizi saatlerinizi bozmamaya çalışın
B

Büşra Y.

8 Temmuz 2025 20:22
Bizimki de aynı durumda uyumuyor. Gelişim atağıymış 1 haftaya geçer diyorlar 🤷‍♀️
B

Burak G.

8 Temmuz 2025 20:25
Büşra Hanım inşallah 1 hafta sürer bizim şuan 2 gündür böyle.
E

Elif S.

8 Temmuz 2025 21:04
o dönemde battaniyede sallamaya başlayarak çözüm bulmuştuk, yapmayın aman diyeyim..
uyumasın , atak mı artık (her hekimin görüşü farklı, atak haftası var diyen de gördüm, yok diyen de) ,, her neyse bu durum geçene kadar direnin.
uykusun da her yol mübah dedik. 6. aydayız, hala battaniye... tek kişi olunca uyutmak çok zor oluyor.
H

Hülya G. ..

8 Temmuz 2025 21:05
4. Ayda uyku gerilemesi diye bir durum varmış. Atak haftalarına pek inanmadığım için buna da pek ihtimal vermedim ama gerçekten uyku gerilemesi oluyormuş 4. Ayda. Bir hafta değil ama heralde 20 gun sürmüştür bizim. Ama benimki ekstradan aynı dönemde iki alt dişini çıkardı onun da etkisiyle uzun sürmüş olabilir. Siz yine diş sancısı veya başka bir sorunu var mı diye emin olun. Yoksa zaten uyku gerilemesi maalesef :(
F

Funda T. ..

10 Temmuz 2025 20:14
3ay 10gunluk erkek Bebeğim var ve aynı şekildeyiz son care çarşafla sallamakta bulduk ve onuda tek başına kalınca yapamıyorum uyumadigi için krize giriyor Allah sabır versin hepimize çok Zor bir surecteyiz 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir