3. Ayda Gelen Gaz Sancısı

120 görüntüleme
G

Gülşen O.

22 Nisan 2026 18:56
Bebeğim tam 3 aylık şimdiye kadar gazı vardı am çok değildi. Sonradan azaldı en sonda gaz kalmamıştı. Yaklaşık 3 hafta önce rsv geçirdik 2 hafta yoğun bir buhar (maalesef antibiyotik) tedavisi aldık. İyileşinci bebeğim rahatladı ancak son 4 gündür aşırı gaz sancısı çekiyor yeni doğan zamanlarında bile böyle çekmedi karnında yoğun bağırsak sesleri geliyor ve kakası kremsi gibi akışkan ve tüm bölgeyi kaplıyor. Şaşırdım kaldım 3 aylık iken başlayan bu gaz da neyin nesi. Bu durumu yaşayan var mı sonradan gazlı bebek olma ihtimali oluyor mu
A

Ayşe B. K.

22 Nisan 2026 19:00
Bizde de 3. Ayda gaz durumu epey arttı 2. Ayın başında da vardı ama azalmıştı şimdi tekrar başladı. Özellikle akşam 6 7 civarı sürekli ağlama krizi yaşıyoruz gazla ilgili olduğunu düşünüyorum, sürekli kendini geriyor karnına dokundurmuyor. Kakası doğduğundan beri hep ishal gibiydi hala da öyle onu sorun etmiyorum ama bu gaz sancısı nasıl geçecek bilmiyorum.
S

Songül Y.

22 Nisan 2026 19:02
Kızım doğduğundan beri acayip gazlı bir bebekti 2 aylıkken rsv geçirdi sonrasında daha fazla gaz oldu hala aynı şekilde hatta akşam saat 20.00 den 20.40a kadar bı ağlama krizi oluyor bayılıyor resmen karnına asla dokunamiyorum ne yaparsam yapayım sakinlesmiyor sonra 1 2 kere gaz çıkarınca uyuyup kalıyor bol bol masaj yap karnına sakinken bacaklarını hareket ettir geçecek bu zamanlar diye kendimi avutuyorum geçmiş olsun .
G

Gülşen O.

22 Nisan 2026 19:06
Ayşe Bilge Karakaya
Bizde de 3. Ayda gaz durumu epey arttı 2. Ayın başında da vardı ama azalmıştı şimdi tekrar başladı. Özellikle akşam 6 7 civarı sürekli ağlama krizi yaşıyoruz gazla ilgili olduğunu düşünüyorum, sürekli kendini geriyor karnına dokundurmuyor. Kakası doğduğundan beri hep ishal gibiydi hala da öyle onu sorun etmiyorum ama bu gaz sancısı nasıl geçecek bilmiyorum.
Acaba bu döneme özel bağırsak hassasiyeti mi diye düşünüyorum yoksa rsvden ilaçlar bağırsağını mı bozdu umarım böyle değildir inşallah çok sürmez hepimizinde
G

Gülşen O.

22 Nisan 2026 19:07
Songül Yılmaz
Kızım doğduğundan beri acayip gazlı bir bebekti 2 aylıkken rsv geçirdi sonrasında daha fazla gaz oldu hala aynı şekilde hatta akşam saat 20.00 den 20.40a kadar bı ağlama krizi oluyor bayılıyor resmen karnına asla dokunamiyorum ne yaparsam yapayım sakinlesmiyor sonra 1 2 kere gaz çıkarınca uyuyup kalıyor bol bol masaj yap karnına sakinken bacaklarını hareket ettir geçecek bu zamanlar diye kendimi avutuyorum geçmiş olsun .
Çok ağlıyor haraket bile yapamıyorum rsvden ya da bu dönem ki bağırsak sendromu anlaşılan bi dönem daha böyle olacak :(
S

Songül Y.

22 Nisan 2026 19:08
Gülşen Olgun
Çok ağlıyor haraket bile yapamıyorum rsvden ya da bu dönem ki bağırsak sendromu anlaşılan bi dönem daha böyle olacak :(
Çaresiz kalıyorum dediğiniz gibi çok ağlıyor mosmor kesiliyor ağlamaktan
A

Ayşe B. K.

22 Nisan 2026 19:23
Evet aynısı bizdede var ama rsv geçirmedik çok şükür 🙏 kıpkırmızı oluyor kendini sıkıyor, ne yapsak sakinleşmiyor sonrada yorgunluktan uyuyup kalıyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir