3. Ay ve Gaz Sancıları
60 görüntüleme
N
Nadire B.
30 Mart 2026 14:38
Merhaba, oğlum 3 ay 11 günlük bir süredir mama desteği ile devam eden bir süreçteyiz. Su son 1 aydır neredeyse her gece 4 de gaz sancısı gibi ıkınmaları oluyor gündüzleri
de ayakları sürekli gergin gazı var belli artık azalmadını beklediğim gaz sorunu artarak hayatımıza dahil oldu. Mama markasını mo değiştirmem gerek ne yapmalıyım bilmiyorum. Beslenmelerden sonra gaz cıkarıyorum gaz yağı içiyor.
de ayakları sürekli gergin gazı var belli artık azalmadını beklediğim gaz sorunu artarak hayatımıza dahil oldu. Mama markasını mo değiştirmem gerek ne yapmalıyım bilmiyorum. Beslenmelerden sonra gaz cıkarıyorum gaz yağı içiyor.
G
Gülşah S.
Premium Üye
30 Mart 2026 14:46
Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba
N
Nadire B.
30 Mart 2026 14:47
Hip kullanıyorum
N
Nadire B.
30 Mart 2026 14:47
birde 1 numara emzik baslığı kullanıyordum onu da değiştirsem mi ?
D
Duygu Y.
30 Mart 2026 15:08
Nadire hanım 2 numara emziğe geçmeniz gerekiyor. Ayrıca hip mama benim oğlumuda mahfetti bende bebelac kullandım gaz sorunumuz bitti fakat boykot olması ve palm yağı içermesinden dolayı bıraktım şuan mamamil kullanıyorum bebeğim 5 aylık ilk başlarda kabız oldu sonrasında alıştı bağırsakları kabız ve gaz sorunumuz bitti çok şükür. Sizinle aynı durumdaydık hatta daha kötüydük bebeğim kolikti çok şükür iyi şuan mamanızı ve emzik başlığınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
N
Nadire B.
30 Mart 2026 15:10
Golden goat mı alsak diye düşünüyordum bende o mama için gikriniz var mı
Yükleniyor...