3. ay uykuya dalma sorunu

85 görüntüleme
M

Merve Ö.

2 Haziran 2025 18:58
Bebeğim bugün tam 3 aylık özellikle 5 6 gibi gece uykusuna geçiş için şiddetli ağlamaya başlıyor saat 9a kadar uyuyup uyanıyor. Uykuya dalması o kadar zor ki gözleri kapalıyken ağlayıp çırpınıyor. Normal bi durum mu anlamıyorum
B

Berivan K. ..

2 Haziran 2025 19:09
Bir sorunu var,yoksa saatlerce ağlayıp çırpınmaz hele ki 3 aylık bir bebiş.karnı doyar uyur o yani genel olarak.
M

Merve Ö.

2 Haziran 2025 19:23
Önceden gaz problemi vardı şimdi gazını da çok rahat çıkarıyor, gündüz böyle krize girmezken hep akşam girmesi açlıktan olmadığını da gösteriyor her akşam aç olamaz hadi birinde ikisinde aç olsa ki doymama ihtimaline karşı sağdığım sütten de veriyorum. Bu süreç neredeyse 1 aydır aynı devam ediyor
M

Miray Ö.

2 Haziran 2025 19:35
reflüsü olabilirmi? Doyurduktan hemen sonra yatirmayın ben yarım saat kadar kucakta tutuyorum hemen yatırırsam benimkide saatlerce ağlıyor.
G

Gizem O. ..

2 Haziran 2025 19:36
Günlük 4 ya da 5 uyku yapmalı 5. Uyku şekerleme gibi 30-40 dakika olmalı, 5 6 gibi olan uyku şekerleme yerine geçer, gece uykusuna 7 7buçul gibi geçirirseniz ve karnı tok şekilde uyursa muhtemelen sorun biter

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir