3 Ay Uyku ve Damak Kaşıntısı

351 görüntüleme
E

Eda K.

10 Haziran 2026 11:02
Bebeğim 3 ay 8 günlük ve aşırı damak kaşıntısı var emmiyor bile sürekli geri çekiliyor uykusu da Maximum yarım saat sonra uyanıyor gece uykusu da 1 saatte 1 uyanıyor ve ağlıyor
S

Sümeyra

10 Haziran 2026 11:24
Diş kaşıntısı bu aylarda başlıyor yanı sıra 4 ay atağı da yaklaşıyor uyku sorunu iştahsızlık ağlama olabilir anne sütü buzları salatalık havuç vs vererek rahatlatabilirsiniz bu aylarda meme reddi olabiliyor sakin ve loş ortamda emzirmeye çalışın
E

Eda K.

10 Haziran 2026 11:26
Sümeyra
Diş kaşıntısı bu aylarda başlıyor yanı sıra 4 ay atağı da yaklaşıyor uyku sorunu iştahsızlık ağlama olabilir anne sütü buzları salatalık havuç vs vererek rahatlatabilirsiniz bu aylarda meme reddi olabiliyor sakin ve loş ortamda emzirmeye çalışın
Anne sütü buzu nedir ve havuç tadı gelir falan diye vermeye çekindim daha çok küçük diye ama
S

Sümeyra

10 Haziran 2026 11:27
Eda Karaoğlu
Anne sütü buzu nedir ve havuç tadı gelir falan diye vermeye çekindim daha çok küçük diye ama
Az miktarda sütünüzü meyve süzgecinde buzluğa atıp soğuduğunda verebilirsiniz
Y

Yağmur Y.

10 Haziran 2026 11:45
Dilinde pamukçuk var mı
E

Eda K.

10 Haziran 2026 13:34
Yağmur Yıldız
Dilinde pamukçuk var mı
Yok doktor kontrolü de oldu hiçbir şeyi yok
A

Ayşenur E.

12 Haziran 2026 15:52
Tetagil 3 aydan sonra veriliyo diye biliyorum diş kaşıntısına da iyi geliyo biz 5 aya yakşlaştık tetagilin çok faydasını gördük osman hoca da tetagili öneriyo zaten anne sütünden dondurma da geekten çok etkili söyledikleri gibi korkmayın düzelecek sadece biraz sabır lazım
E

Eda K.

12 Haziran 2026 15:57
Ayşenur Ercan
Tetagil 3 aydan sonra veriliyo diye biliyorum diş kaşıntısına da iyi geliyo biz 5 aya yakşlaştık tetagilin çok faydasını gördük osman hoca da tetagili öneriyo zaten anne sütünden dondurma da geekten çok etkili söyledikleri gibi korkmayın düzelecek sadece biraz sabır lazım
Teşekkür ederim umarım düzelir en kısa zamanda çok yorucu bir süreç
E

Ece ..

13 Haziran 2026 03:31
Merhaba, parmağa takılan diş fırçaları var onlardan alıp özellikle uyumadan önce damağını kaşıyabilirsiniz, benim bebeğim çok rahatlıyordu.
E

Eda K.

13 Haziran 2026 03:59
Ece
Merhaba, parmağa takılan diş fırçaları var onlardan alıp özellikle uyumadan önce damağını kaşıyabilirsiniz, benim bebeğim çok rahatlıyordu.
İnanın denemediğim şey kalmadı yok gecenin bu saati ağlama kriziyle ayaktayız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir