3 Ay Uyku ve Damak Kaşıntısı
351 görüntüleme
E
Eda K.
10 Haziran 2026 11:02
Bebeğim 3 ay 8 günlük ve aşırı damak kaşıntısı var emmiyor bile sürekli geri çekiliyor uykusu da Maximum yarım saat sonra uyanıyor gece uykusu da 1 saatte 1 uyanıyor ve ağlıyor
S
Sümeyra
10 Haziran 2026 11:24
Diş kaşıntısı bu aylarda başlıyor yanı sıra 4 ay atağı da yaklaşıyor uyku sorunu iştahsızlık ağlama olabilir anne sütü buzları salatalık havuç vs vererek rahatlatabilirsiniz bu aylarda meme reddi olabiliyor sakin ve loş ortamda emzirmeye çalışın
E
Eda K.
10 Haziran 2026 11:26
Diş kaşıntısı bu aylarda başlıyor yanı sıra 4 ay atağı da yaklaşıyor uyku sorunu iştahsızlık ağlama olabilir anne sütü buzları salatalık havuç vs vererek rahatlatabilirsiniz bu aylarda meme reddi olabiliyor sakin ve loş ortamda emzirmeye çalışın
S
Sümeyra
10 Haziran 2026 11:27
Anne sütü buzu nedir ve havuç tadı gelir falan diye vermeye çekindim daha çok küçük diye ama
Y
Yağmur Y.
10 Haziran 2026 11:45
Dilinde pamukçuk var mı
E
Eda K.
10 Haziran 2026 13:34
Dilinde pamukçuk var mı
A
Ayşenur E.
12 Haziran 2026 15:52
Tetagil 3 aydan sonra veriliyo diye biliyorum diş kaşıntısına da iyi geliyo biz 5 aya yakşlaştık tetagilin çok faydasını gördük osman hoca da tetagili öneriyo zaten anne sütünden dondurma da geekten çok etkili söyledikleri gibi korkmayın düzelecek sadece biraz sabır lazım
E
Eda K.
12 Haziran 2026 15:57
Tetagil 3 aydan sonra veriliyo diye biliyorum diş kaşıntısına da iyi geliyo biz 5 aya yakşlaştık tetagilin çok faydasını gördük osman hoca da tetagili öneriyo zaten anne sütünden dondurma da geekten çok etkili söyledikleri gibi korkmayın düzelecek sadece biraz sabır lazım
E
Ece ..
13 Haziran 2026 03:31
Merhaba, parmağa takılan diş fırçaları var onlardan alıp özellikle uyumadan önce damağını kaşıyabilirsiniz, benim bebeğim çok rahatlıyordu.
E
Eda K.
13 Haziran 2026 03:59
Merhaba, parmağa takılan diş fırçaları var onlardan alıp özellikle uyumadan önce damağını kaşıyabilirsiniz, benim bebeğim çok rahatlıyordu.
Yükleniyor...