3 Ay Meme Reddi Her Şeyi Denedim
121 görüntüleme
B
Büşra Ş. Y.
22 Temmuz 2025 06:25
14 haftalık kızım birden emmeyi bıraktık tamamen. Hiç biberon da kullanmamıştım sağıp verdim kabul etmedi asla sağdığımı kaşıkla da verdim kabule etmedi. Herkesin dediği yatarak emzirmeyi denedim onu da kabul etmiyor. Uykulu halde denedim hemen uyuyakaldı asla çekmedi. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Beslenmesi hep azdı çok çok iyi emen bi çocuk değildi ama iyice bıraktı 8 saattir aç neredeyse çektiği 1-2 fırtla duruyor napacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım. Genel bi huzursuzluğu da yok sadece memeye gelince ağlıyor
B
Betül Ç.
22 Temmuz 2025 06:45
Ben de yaşadım aynı şeyi hatta hala yaşadığım oluyor. Çaresizlikten çok ağladığımı bilirim. Uykuya geçişleri ve uykudan uyanış anlarını yakalamaya çalışın. İşi gücü bırakıp yanında yattım bi kaç gün. Emmese de kokumu aldı ten temasını artırdım. Uyku arasında emdiği kadarıyla durduğu oldu. Ne mama aldı ne sağdığım sütü kabul etti. Şırınga biraz işe yaramıştı. Biraz da kaşık biberonla aldı sağdığım sütü. Zamanla biraz daha emer oldu. Şuan 6 buçuk aylık hala çok istekli emiyor diyemem. İnş sizin bu kadar uzun sürmez. Aylardır uğraşıyorum 3 gün emiyosa 3 gün isteksiz. Ne sebebini bulabildim ne de kalıcı çözüm 🤷🏻♀️
S
Semanur Ş.
22 Temmuz 2025 07:03
Ben bu durumu pilates topuyla ya da ayakta yaylanarak halletmiştim en son çare duşta çıplak şekilde emzirmek sanırım
R
Rabia Ç.
22 Temmuz 2025 07:32
Ben de ayakta gezerek emzirmekte buluyorum çareyi. Otururken kucağımda sıcaklıyor sebebini öyle buldum. Bir de kucağıma alırken memeyi hazır bulursa tutuyor yoksa tutmuyor. Parfüm kullanıyorsanız kıyafetin deterjan kokusu elinizde çamaşır suyu soğan sarımsak baharat kokusu alıyorsa belki. Süt akışı fazla veya azsa her şey etkiliyor.
B
Büşra Ş. Y.
22 Temmuz 2025 09:18
Çok teşekkür ederim hepinize deneyeceğim hepsini tavsiyelerinizin 🙏🏻 psikolojik olarak o kadar zor ki yalnızım bir de çok zorlanıyorum çok teşekkür ederim o yüzden size
Ö
Özge ..
22 Temmuz 2025 10:05
Bi haftadır ben de meme reddi ile uğraşıyorum çözüm mü bilemem ama bebek emzikliyken kucagıma alıp biraz bekliyorum ve yavasca memeyi sunuyorum , gözlemim her yapısımda daha da sakinledi. Benim de sütüm aksamları çok çok azalıyor ama artacagını umarak biberonu bırakıp biraz böyle deneyecegşm isterse 1 saat kalsın memede
A
Aslı O. D.
22 Temmuz 2025 10:36
Eds yöntemini deneyin birde benim bebeğim 4 aylık 2 ve 3 ç. Aylarda meme reddi yaşadık Eds ile ikisinde de döndü ama tam bir hafta 10 gün uğraştım,akış hızını yavaş yapın biz ikinci redde eşim biraz açalım çekmiyor dedi normalde karşı çıkıyordum ancak zorlayıcı süreç
Çok yoruldum tamam dedim bu kez de aşırı gelmesini istiyor memeden memeyi emerken aşırı hava yutarak çekiştirerek emiyor şuan kolik bir bebek bir de gaz olayı ikiye katlandı. Akış hızını düşük yada orta yapın en fazla
Çok yoruldum tamam dedim bu kez de aşırı gelmesini istiyor memeden memeyi emerken aşırı hava yutarak çekiştirerek emiyor şuan kolik bir bebek bir de gaz olayı ikiye katlandı. Akış hızını düşük yada orta yapın en fazla