3 Ay İştah Azalması

126 görüntüleme
B

Bihter Ç.

24 Temmuz 2025 14:32
Bebeğim 3 ay 3 günlük sadece mama ile besleniyor , bu ara iştahında bi azalma var anlayamadım , 3 aya girdikten sonra oldu sanki böyle biraz yaşadınız mı
P

Peri

24 Temmuz 2025 14:33
Maalesef bizde 3.aya girdiğimiz gibi öyle oldu 5. Ayımız bugün hala öyle
B

Bihter Ç.

24 Temmuz 2025 14:39
Biberon ucuzu degistirdiniz mi onunla alakalı olabilir mi ben daha degistirmedim de yoruluyor ondan mı istemiyor diye düşünüyorum
A

Aysel U.

24 Temmuz 2025 14:58
Bazı bebeklerde dördüncü ay atağı 3-3,5 aylıkken başlıyor meme- biberon reddi uykuya dalamama sık uyanma yada tam tersi olma durumu var zamanla geçiyor siz rüya beslenmesi yapın aç kalmasın
B

Büşra K. ..

24 Temmuz 2025 15:00
3.ayda emme ya da mama içme sıklığı arttığı için olabilir ya da meme grevi meme reddi yaşıyorsunuzdur biz meme grevi yaşamıştık 3 saate bir karanlık ortamda ayakta kanguru ile emzirmiştim 1 ay boyunca
P

Peri

24 Temmuz 2025 15:05
Her şeyi denedim biberon değiştirdim mama değiştirdim ama yok bebekler 3. Aya kadar refleks olarak emiyor sonrası kendi isteklerine göreymiş. Bende uykuda veriyordum bir ara sürekli sonra tehlikeli geldi bana şimdi sürekli ara ara teklif ederek veriyorum bir şekilde. Umarım ek gıdada aynı sorunu yaşamam
B

Bihter Ç.

24 Temmuz 2025 16:26
Bende aynı az az sık sık yediriyorum mecbur aç kalmasın diye
A

Aysun E. Ö.

24 Temmuz 2025 21:04
Merhaba benim bebeğim de 2 aylık sadece mama ile besleniyor. İki hafta önce ölçüme gidince hiç kilo almadığını gördük. Tabi o arada mama yemesi azalmıştı 90cc yerken 50-60cc düştü. 50-60cc yedikten sonra asla devam etmiyordu kıvranıp ağlıyordu. Biberonlar genelde meme reddini önlemek için yavaş akışlı olduğundan yorulduğu için çekemediğini düşündüm. Enjektör ucu ile bi kaç delik açıp tekrar denedim ve yeniden 90 cc yemeye başladı. Biberon ucunu değiştim bu yüzden. Şuan yemesi tekrar normale döndü. Sizde bi deneyin isterseniz.
B

Bihter Ç.

24 Temmuz 2025 21:08
Evet bende öyle düşünüyorum aslında , philips avent natural 1m+ uç kullanıyorum yani 2 numarasını , 3m+ 3 numarasını aldım onu deneyeceğim
A

Ayşe E.

24 Temmuz 2025 21:12
Şu an kaç kilo acaba çocuğunuz
B

Bihter Ç.

24 Temmuz 2025 21:17
3 ay kontrolüne daha gitmedim haftaya pazartesi gidicem doktorumuz izindeydi , 2,5 aylıkken sağlık ocağında 6100 demişti hemşire

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir