3. Ay Beslenme+uyku+ Diş Sancısı

88 görüntüleme
Z

Zerrin ..

21 Temmuz 2025 14:30
Selamlar
Bebeğim 3. Ayına girdiğinden beri hem beslenme hem uyku düzeni bozuldu. Eskisi kadar beslenmiyor, ancak eskisinin yarısı kadar besleniyor ve uyku düzeni bozuldu. Elleri sürekli damaklarında, gözleri sürekli etrafta, beslenirken kafa sürekli sağa sola dönüyor.
ayrıca meme reddimiz var emzirme danışmanlığı aldık ama maalesef işe yaramadı, bir gün emiyorsa öbür gün tüm gün red ediyor problem ne anlayamıyorum. Meme+mama birlikte ilerliyorduk şu anda mecburen sağıp vermek yada mama vermek durumunda kalıyorum.

Ayrıca uyku düzenimiz alt üst oldu, eski düzeni şöyleydi,
Sabah 7:30/8:00 de kalkar beslenir 2 saat uyur,
11:00 de tekrar uyanır
13:00/13:30 1 saat uyur
15:30/16:00 1 saat uyurdu
18:00 de bebek arabasında 30dk1 saat uyur
21:00 de gece uykusuna yatar
03:30 1 defa uyanır beslenir uyur sabah 7:30 a kadar toplam 13/15 saat uyurdu.
Şu anda o kadar bozuldu ki bazı geceler 2/4 defa uyanıyor, gece uykusuna geçerken az beslendiği için mi acaba sık uyanıyor? Yada diş sancısı mı çekiyor acaba, bazı günler ağlayarak uyanıyor. Gündüzleri sadece 1 saat uyuduğu da oluyor 2/3 saat kesintisiz uyuduğu da. Mesela bugün ağlayarak sağa sola çeviriyor kafasını uyurken yada ağlayarak uyanıyor, elleri de kulağına gidiyor diş sancısı mı acaba ? Kulağına banyoda su kaçmış olma ihtimali de geliyoraklıma ama o zaman ateş olurdu diye düşünüyorum.

Benzer süreçleri yaşayanvar mı diş sancısı mı çekiyorbebeğim acaba? Meme reddini nasıl aştınız ç? Biberon vermek istemiyorum ama emmediği durumda aç kalmasına gönlümrazı olmuyor.
4. Ayına 1 hafta kaldı şimdiden uyku düzeni bozuldu bir de 4. Ayda mı bozulacak ?
R

Rabia N. Ç. ..

21 Temmuz 2025 21:03
Şuan aynı şeyleri yaşıyoruz 4.aya 2 hafta 3 gündür uyku düzeni bozuldu iştahı azaldı eli surekli ağzında ve elini hunharca ağzına koyuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir