3. Ay Atağı

147 görüntüleme
H

Hatice Ş. G.

27 Ocak 2026 17:45
Bebeğim 3 aylık olmak üzere. Uyanıkken hep Bağırıyo sadece kucakta susuyo emerken sürekli meme ile savaş halinde uykuya dalamıyor bu atakla ilgili midir hiç indiremiyorum kucağımdan
M

Merve Y. ..

27 Ocak 2026 17:49
Ayyy [allah.yardim](allah.yardim) etsin biz yeni çıktık o ataktan şuan dört aylik valla bir amuda kalkmadigimiz kalıyordu sürekli bagiriyor memede homurdaniyor aç olduğu halde memeyi almiyor daha fazla bağırıyor uykuya dalamamasi hala devam [uyutmak.icin](uyutmak.icin) sukuat tarzı bir uyutma sekli var bir onda uyutuyorduk bir deneyin ayakta comelerek pişsss diye çömelip kalkiyosunuz bir onda duruyordu uyuyordu bir ay onu yaptık
Ö

Özge C.

1 Şubat 2026 22:21

Merve Yıldız

Ayyy [allah.yardim](allah.yardim) etsin biz yeni çıktık o ataktan şuan dört aylik valla bir amuda kalkmadigimiz kalıyordu sürekli bagiriyor memede homurdaniyor aç olduğu halde memeyi almiyor daha fazla bağırıyor uykuya dalamamasi hala devam [uyutmak.icin](uyutmak.icin) sukuat tarzı bir uyutma sekli var bir onda uyutuyorduk bir deneyin ayakta comelerek pişsss diye çömelip kalkiyosunuz bir onda duruyordu uyuyordu bir ay onu yaptık

Geçiyor mu ya 4 aylık olunca fena haldeyiz bizde
M

Merve Y. ..

1 Şubat 2026 22:31
Geçiyor geçiyor ozge hanım şükür normale dönüyor en azindan benim kız döndü 🙂
B

Bedia

3 Şubat 2026 14:07
Ya bizde 3 ay 13 günlük aynı bizdede bende acaba doktora mı götürsem dedim sürekli bağırarak ağlıyor sürekli kucakta durmak istiyor yatırdığım an ağlıyor uykuya dalamıyor sürekli ten teması istiyor gerçekten 1 haftadır perişan oldum bende inanın bir tek bu mu böyle diye düşünüyordum geçiyor mu gerçekten bir yeri mi ağrıyor bişey mi oldu diye düşünmekten de yoruldum
M

Melike B. ..

5 Şubat 2026 18:21

Bedia

Ya bizde 3 ay 13 günlük aynı bizdede bende acaba doktora mı götürsem dedim sürekli bağırarak ağlıyor sürekli kucakta durmak istiyor yatırdığım an ağlıyor uykuya dalamıyor sürekli ten teması istiyor gerçekten 1 haftadır perişan oldum bende inanın bir tek bu mu böyle diye düşünüyordum geçiyor mu gerçekten bir yeri mi ağrıyor bişey mi oldu diye düşünmekten de yoruldum

Bizde öyleyiz bugün 3 ay 15 günlük olduk sürekli bir huzursuzluk kucakta gezmek istiyor tummy time yapmak istemiyor emmek istemiyor nasıl yapacağız böyle

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir