3 Ay

78 görüntüleme
K

K.Y

18 Nisan 2026 16:04
Bebeğim 3 ay 5 günlük normalde sakin bir bebekti iki gündür uykusu olduğu halde uyumuyor yatmak oturmak istemiyor sadece kucakta gezinmek istiyor.

atak zamanları vs diye şartlayıp yorumlamak istemiyorum ama bilemedim bir sıkıntısı mı var yoksa atak denilen şey mi fabrika ayarlarına geri döndürmek istiyorum ama 😑
N

Nilay S.

18 Nisan 2026 16:06
Bizde de durum aynı, 3 ay 10 günlük. Kucakta gezdirince bile sakinleşmiyor bazen. Uykudan ağlayarak uyanıyor, gündüz uykusu uyumuyor. Sanırım bu zamanlarda olan bir şey, sabretmek gerekiyor
K

K.Y

18 Nisan 2026 16:07
Nilay S
Bizde de durum aynı, 3 ay 10 günlük. Kucakta gezdirince bile sakinleşmiyor bazen. Uykudan ağlayarak uyanıyor, gündüz uykusu uyumuyor. Sanırım bu zamanlarda olan bir şey, sabretmek gerekiyor
Aynı şekildeyiz ya 😑 Huy değişimi yapar mı acaba huysuz aksi bir bebek olsun istemem
N

Nilay S.

18 Nisan 2026 16:11
K.Y
Aynı şekildeyiz ya 😑 Huy değişimi yapar mı acaba huysuz aksi bir bebek olsun istemem
Geçici bir dönemdir diye düşünüyorum ama bu 3-4 ay arası genel olarak biraz zorlu oluyormuş. Umarım normal rutinine döner bebişlerimiz
K

K.Y

18 Nisan 2026 16:18
Nilay S
Geçici bir dönemdir diye düşünüyorum ama bu 3-4 ay arası genel olarak biraz zorlu oluyormuş. Umarım normal rutinine döner bebişlerimiz
Umarım sağlıkla 🙏🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir