3 Ay 6 Günlük Uyumuyor

105 görüntüleme
E

Esra Ş.

17 Şubat 2026 19:33
Oğlum 3 ay 6 günlük. Son birkaç gündür önce gece uykusu bozuldu, bugün de gündüz uykusu gitti. Uykuyla kavgalı gibi, uyumuyor, sürekli ağlıyor, çırpınıyor. Uyuyunca da hemen geri uyanıyor. Bugün o kadar ağladı ki uyutmaya çalışınca, bir yeri acıyor gibi. Ama etrafı izleyince susuyor. Son 6 saattir toplam yarım saat uyumamıştır. Bu 4. Ay uyku gerilemesi mi, bu zamanda mı oluyor bu durum, bilen yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim
G

Gülşah A. M.

17 Şubat 2026 21:09
Benim bebeğim de 3 ay 6 günlük:) maalesef 3 4 gündür gece uykularımız bozuldu ama çok şükür gündüz uyuyor her yatmasında en az 1 saat uyuyor gaza bağladım bizimki çok gazlı bir bebek
B

Büşra K. A.

17 Şubat 2026 21:18
Uyanıklık süreleri nasıl acaba çok mu yorgun gidiyor uykuya ondan olabilir 🤔
E

Esra Ş.

17 Şubat 2026 21:39

Gülşah Ayık Mirzazada

Benim bebeğim de 3 ay 6 günlük:) maalesef 3 4 gündür gece uykularımız bozuldu ama çok şükür gündüz uyuyor her yatmasında en az 1 saat uyuyor gaza bağladım bizimki çok gazlı bir bebek

Bizim de bugün bozuldu, anlamadım nasıl oldu. Uyanıklık sürelerine çok dikkat ediyorum. Aşırı uyarılmamasına dikkat ediyorum. Ama bugün ne yaparsam yapayım direndi. Etrafa o kadar ilgili ki, tam uykuya dalacakken gözünü açıp kafasını kaldırıp etrafı izliyor 😔
E

Esra Ş.

17 Şubat 2026 21:41

Büşra Kiraz Ayverdi

Uyanıklık süreleri nasıl acaba çok mu yorgun gidiyor uykuya ondan olabilir 🤔

Aslında çok dikkat ediyorum uyanıklık süresine. 1-1,5 saat arası değişiyor. Ama bugün öyle bir haldeydi ki normal zamanında asla uyumadı, çığlık çığlığa kaldı. 7 saatte en fazla 1 saat uyumuştur
B

Büşra K. A.

17 Şubat 2026 21:46
Uyku uzmanı Yasemin Aydoğdu Aydın ve Rahime Özdemir hanımefendilerin instagram sayfalarına bakmanızı öneririm, mesajla da ulaşırsanız genellikle dönüş yapıp çok güzel yönlendiriyorlar. Ben uyku eğitimi de aldım ama almadan önce dahi Yasemin Hanım kendi kendime belli başlı bir düzen oturtmama çok yardımcı olmuştu ☺️
E

Esra Ş.

20 Şubat 2026 20:57

Büşra Kiraz Ayverdi

Uyku uzmanı Yasemin Aydoğdu Aydın ve Rahime Özdemir hanımefendilerin instagram sayfalarına bakmanızı öneririm, mesajla da ulaşırsanız genellikle dönüş yapıp çok güzel yönlendiriyorlar. Ben uyku eğitimi de aldım ama almadan önce dahi Yasemin Hanım kendi kendime belli başlı bir düzen oturtmama çok yardımcı olmuştu ☺️

Bakacağım mutlaka, çok teşekkürler Büşra Hanım 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir