3 Ay 26 Günlük Bebeğim 5 Gündür Kaka Yapmıyor

45 görüntüleme
C

Cemre c.

7 Nisan 2026 11:31
Sadece anne sütü alıyor ama 5 gündür kaka yok masaj yapıyorum gaz çıkarıyor kaka yok ne yapmalıyım.
Afranur K.

Afranur K.

7 Nisan 2026 11:33
10-14 güne kadar sadece anne sütü alan bebeklerin kakasını yapmaması normal kabul edilir, bu süreçte bir şey yapmanıza gerek yok. Popo uyarmak, zeytinyağı vermek gibi. Çişini yapıyorsa günlük 4-5 çişli beziniz varsa, gazını çıkarıyorsa, huzursuz değil keyfi yerindeyse sıkıntı yok.

Siz tedirginsiniz onu anlıyorum onu rahatlatmak için de ılık su ile banyo yaptırın, i love u masajı yapın. Ama dediğim gibi normal bi süreç
C

Cemre c.

7 Nisan 2026 11:34
Afranur Keskin
10-14 güne kadar sadece anne sütü alan bebeklerin kakasını yapmaması normal kabul edilir, bu süreçte bir şey yapmanıza gerek yok. Popo uyarmak, zeytinyağı vermek gibi. Çişini yapıyorsa günlük 4-5 çişli beziniz varsa, gazını çıkarıyorsa, huzursuz değil keyfi yerindeyse sıkıntı yok.

Siz tedirginsiniz onu anlıyorum onu rahatlatmak için de ılık su ile banyo yaptırın, i love u masajı yapın. Ama dediğim gibi normal bi süreç
Teşekkür evet ben çok tedirginim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir