3 Ay 24 Günlük Bebeğim Gece Saat Başı Uyanıyor

236 görüntüleme
E

Esra K.

5 Mayıs 2026 08:55
Merhaba güzel anneler bebeğim gece saat başı uyanıyor doymuyor mu diye tereddüt ediyorum bu durumu yaşayan var mı ?
B

Busec.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 10:22
4. Ay uyku gerilemesini araştırın belki erken süreciniz başlamıştır
E

Esra K.

6 Mayıs 2026 04:11
Teşekkür ederim 🙏
N

Nazlıcan

Premium Üye
6 Mayıs 2026 04:40
[4.ay](4.ay) atağı galiba 3 ay 10 gün civarlarında başlıyor benim de geçen hafta 7-8 saat kadar aralıksız uyuyan bebeğim son 3-4 gündür saat başı çığlıklarla uyanıyor, sütümün azaldığını düşündüm ama galiba atak zamanı..
E

Ezgi K.

Premium Üye
7 Mayıs 2026 07:14
Peki bu atak haftasında uyku eğitimi almak sağlıklı olur mu? Benim de bebeğim aynı şekilde gündüz 40 dk uyuyor şanslıysak uyanıklık sürelerine de bakıyorum ama gece 1,5 2 saatte bir kalkıyor. Gündüz kaka ve gaz yapmıyor gece geliyor gaz ve kakası ondan da uyuyamıyor olabilir diye düşünüyorum. Gündüze çekmenin bir yolu var mı bu kaka ve gaz seanslarının acaba
E

Esra Ç.

9 Mayıs 2026 19:30
Ezgi Karsavurdan
Peki bu atak haftasında uyku eğitimi almak sağlıklı olur mu? Benim de bebeğim aynı şekilde gündüz 40 dk uyuyor şanslıysak uyanıklık sürelerine de bakıyorum ama gece 1,5 2 saatte bir kalkıyor. Gündüz kaka ve gaz yapmıyor gece geliyor gaz ve kakası ondan da uyuyamıyor olabilir diye düşünüyorum. Gündüze çekmenin bir yolu var mı bu kaka ve gaz seanslarının acaba
Benim bebeğim de her gün sabah 4-5 arası kaka yapıyor valla ben de kara kara düşünüyorum bu kakayı üç dört saat nasıl erteleriz diye. Kaka yaparsa geri uyumuyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir