3 Ay 20 Günlük Bebekte Solunum Zorluğu
120 görüntüleme
S
Selin İ. G. ..
6 Kasım 2025 08:03
3 gün önce burun tıkanıklığı ve halsizlik ile başladı hapsiriyor, burnu çok dolduğu için sanki genzine birikiyormus gibi oluyor o zaman da öksürüyor, ateşi olmadı, bugün sanki hızlı nefes alıyor gibi geldi emin olamadım, burnunu yıkayıp aspiratörle çektiğimde yeşil renkte geliyor, ateş yok diye götürmedik hastaneye, solunum zorluğu nasıl anlaşılır?
E
Elif Ü. ..
6 Kasım 2025 08:09
Burnunu sürekli açın grip olabilir geçmiş olsun
S
Selin İ. G. ..
6 Kasım 2025 08:14
Bazen saat başı serum fizyolojik ile yıkayıp açıyorum, anne karnında sol akcigerinde kist olduğu söylenmişti ama doğumdan sonra göremediler, o yüzden çok korkuyorum ciğerine inecek diye, ateşi olmadan öyle bir şey olabilir mi sizce?
E
Elif Ü. ..
6 Kasım 2025 10:29
Korkmayın bir çok kist kendiliginden müdahale etmeden geçiyor muhtemelen sizinde öyle olmuş🙏🏻 çiğere inmemesi için yapabileceğin bir şey var mı bilmiyorum ama burun temizliği oluşan geniz akıntısını sık sık temizlemek çok önemli odayı nemlendirin ve serum fizyolojik ile buhar yapabilirsiniz rahatlatıyor
S
Selin İ. G. ..
6 Kasım 2025 10:53
İnşallah geçmiştir🙏, teşekkür ederim desteğiniz için, nebulizator almadık henüz ama edinmemiz gerekiyor sanırım hemen, bir de onu deneyeyim, çocuklarımız hiç hasta olmasa keşke tekrar teşekkürler
N
Nil B.
6 Kasım 2025 18:10
Merhaba kızım 3 aylıkken bronşit oldu o zamandan beri sık sık dediğiniz belirtileri yaşıyoruz her seferinde buhar makinesi ile serum fizyolojik veriyoruz ve çok şükür ilaçsız toparlıyor geçmiş olsun amahenüz küçük yinede bu ayda bi doktora götürmenizi tavsiye ederim
S
Selin İ. G. ..
6 Kasım 2025 19:20
Merhaba, bronşit olduğunda ateşi çıkmış mıydı? Hastaneler de çok kalabalık götürmek için biraz da ondan çekiniyorum aslında
S
Selin İ. G. ..
6 Kasım 2025 19:24
Bir de hangi nebülizatörü kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir cihaz var mıdır?
E
Elif Ü. ..
7 Kasım 2025 18:04
Omron C101 kullanıyorum çok memnunun
N
Nil B.
10 Kasım 2025 09:54
@Selin İnan Gökçeoğlu merhaba geç gördüm kusura bakmayın ateşi hiç yoktu ama hırıltı ve solunum zorluğu vardı ateşi olmadığı için bende geç götürdüm bronşit oldu maalesef nebulizatör olarak omron nami cat kullanıyorum çok memnunum