3 Ay 17 Günlük Reflü Aşırı Kusma
83 görüntüleme
C
Ceren219
31 Temmuz 2025 19:08
Bebeğim relusu var 1 aylıktan beri kusuyor ve süt ürünleri alerjisi var ..kilo alımı yavaslayinca raporlu mama başladık günde 2 kez 90 CC ...her beslenme sonrası ve 2 beslenme arası sürekli kusuyor ...emziriyorum üzerine 1 saate 4 -5 kez kusuyor..resflu için önerileri olan varmı
C
Ceren219
3 Ağustos 2025 18:50
Reflulu bebbeginolan anneler tecrübelerinizi ihtiyacım var
M
Mervenur Ç. Ö. ..
3 Ağustos 2025 19:01
Gastroenteroloji bölümüne gidin lütfen orada reflü için bir ilaç veriyorlar iyi geliyor
M
Mervenur Ç. Ö. ..
3 Ağustos 2025 19:01
Reflü yatağı yedikten sonra gaz çıkarın ve dik konumda tutun bunlarda rahatlatıyor
Ş
Şükran K. ..
3 Ağustos 2025 20:07
10 11 aya kadar reflü ile mücadele eden bir anneyim. Gastrotuss baby diye bir şurup var antireflü şurubu, ya da gavisconun bebek reflü şurubu var ama piyasada zor bulunuyor. Bunları araştırın doktorunuza sorarak başlayın. Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç. Sadece yaşayanlar anlayabilir
E
Ecem N. G.
4 Ağustos 2025 07:14
Merhaba Ceren hanım hemen size tecrübelerimi aktarmak istiyorum bu konuda öncelikle beslerken yatar pozisyonda değil başı biraz dik konumda besledim beslenme bittikten sonra muhakkak en az 20 dk kucağımda dik tuttum hiç oynatmadım bile neredeyse reflü yatağının biz pek faydasını göremedik ama onu da deneyebilirsiniz çok fazla kusup huzursuz olduğu zamanlarda gastrotuss baby kullandık bebeklerimiz kustujları için midelerinde yanma oluyormuş bundan dolayı da huzursuz oluyorlar gastrotuss baby içirdim rahatladı çok şükür 7. Ayda geçti bu süreç geçici merak etmeyin Allah bağışlasın ♥️♥️
E
Ecem N. G.
4 Ağustos 2025 07:15
Hergün de içebilir gastrotuss baby ilacını o zaman düzene giriyor diye söylemişti doktorumuz