3 Ay 17 Gün Sürekli Ağlama Huzursuzluk İştahsızlık

55 görüntüleme
B

Begüm A.

19 Ocak 2026 13:26
Kızım son 2haftadır acayip derecede huysuz huzursuz iştahsız sağarak besliyorum zorla uykusunun arasında vs .ama uykusu bile doğru düzgün değil ,zaten süt alerjimiz ve egzamamız var her şey o kadar karman çorman ki sanki bütün her şeyi bir arada yaşıyor gibiyiz . Atak haftası mı diş mi hiç bir şey anlamıyorum .Aynı durumda olan var mı normal mi bu yaşadıklarım çok çaresiz yorgun ve bitkin durumdayım gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum…
M

Melek K. D.

19 Ocak 2026 13:30
6 ay 10 gün den bildiriyorum normal, her çocuk başka benim bebeğim kolikti gazlıydı alerjikti bi şekilde atlattık geçti 4. Aydan sonra azalıyor herşey 5. Ayda geçmişi unutuyorsunuz neredeyse. Rahatlama dönemi geliyor.
B

Begüm A.

19 Ocak 2026 13:52
Umarım öyle olur gerçekten o kadar bunaldım ve yetersiz hissediyorum ki bir an önce geçsin gitsin istiyorum
M

Melek K. D.

19 Ocak 2026 13:56

Begüm Aksoy

Umarım öyle olur gerçekten o kadar bunaldım ve yetersiz hissediyorum ki bir an önce geçsin gitsin istiyorum

Hiç öyle hissetmeyin, ben bi ara sinirden, kucağımda çocuk zorla sakinleşmiş ben ise ağlarken eşime çok mu canımız sıkıldı da çocuk yapmaya karar verdik demiştim 🥴
A

Aslınur H.

19 Ocak 2026 14:08
aynı durumu iki aylıkken ben yaşıyorum bebeğim tüp bebek o kadar iğne ve tedaviden sonra oldu o krize girip ağlayınca ben keşke yapmasaydım diyorum o sinir haliyle ama bana hep geçecek diyorlar her gün aynı şeyleri yaşıyorum o aldıkça ben ağlıyorum
B

Begüm A.

19 Ocak 2026 14:11
Geçen gün kendimi bebişe kızarken buldum ben de öyle bir ruh hali biz stres yaptıkça onlar daha da kötü oluyor sanırım ,😢geçecek bitecek inşallah teşekkür ederim yalnız olmadığımı hissettim 😇
B

Begüm A.

19 Ocak 2026 14:13

Aslınur Hacısüleymanoğlu

aynı durumu iki aylıkken ben yaşıyorum bebeğim tüp bebek o kadar iğne ve tedaviden sonra oldu o krize girip ağlayınca ben keşke yapmasaydım diyorum o sinir haliyle ama bana hep geçecek diyorlar her gün aynı şeyleri yaşıyorum o aldıkça ben ağlıyorum

Gerçekten anne olmak çok zormuş büyük bir sınavın içinde gibiyiz ama her gecenin bir sabahı vardır diye ümit ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir