3 Ay 17 Gün Sürekli Ağlama Huzursuzluk İştahsızlık
55 görüntüleme
B
Begüm A.
19 Ocak 2026 13:26
Kızım son 2haftadır acayip derecede huysuz huzursuz iştahsız sağarak besliyorum zorla uykusunun arasında vs .ama uykusu bile doğru düzgün değil ,zaten süt alerjimiz ve egzamamız var her şey o kadar karman çorman ki sanki bütün her şeyi bir arada yaşıyor gibiyiz . Atak haftası mı diş mi hiç bir şey anlamıyorum .Aynı durumda olan var mı normal mi bu yaşadıklarım çok çaresiz yorgun ve bitkin durumdayım gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum…
M
Melek K. D.
19 Ocak 2026 13:30
6 ay 10 gün den bildiriyorum normal, her çocuk başka benim bebeğim kolikti gazlıydı alerjikti bi şekilde atlattık geçti 4. Aydan sonra azalıyor herşey 5. Ayda geçmişi unutuyorsunuz neredeyse. Rahatlama dönemi geliyor.
B
Begüm A.
19 Ocak 2026 13:52
Umarım öyle olur gerçekten o kadar bunaldım ve yetersiz hissediyorum ki bir an önce geçsin gitsin istiyorum
M
Melek K. D.
19 Ocak 2026 13:56
Umarım öyle olur gerçekten o kadar bunaldım ve yetersiz hissediyorum ki bir an önce geçsin gitsin istiyorum
A
Aslınur H.
19 Ocak 2026 14:08
aynı durumu iki aylıkken ben yaşıyorum bebeğim tüp bebek o kadar iğne ve tedaviden sonra oldu o krize girip ağlayınca ben keşke yapmasaydım diyorum o sinir haliyle ama bana hep geçecek diyorlar her gün aynı şeyleri yaşıyorum o aldıkça ben ağlıyorum
B
Begüm A.
19 Ocak 2026 14:11
Geçen gün kendimi bebişe kızarken buldum ben de öyle bir ruh hali biz stres yaptıkça onlar daha da kötü oluyor sanırım ,😢geçecek bitecek inşallah teşekkür ederim yalnız olmadığımı hissettim 😇
B
Begüm A.
19 Ocak 2026 14:13
aynı durumu iki aylıkken ben yaşıyorum bebeğim tüp bebek o kadar iğne ve tedaviden sonra oldu o krize girip ağlayınca ben keşke yapmasaydım diyorum o sinir haliyle ama bana hep geçecek diyorlar her gün aynı şeyleri yaşıyorum o aldıkça ben ağlıyorum