3 Ay 14 Gün Uyku Bozulması
150 görüntüleme
T
TuğçeD
23 Haziran 2026 13:11
Beneğim 2. Ayından beri gece uykuları uzamaya başlamıştı gece 1-2 defa uyanıyorduk. Son zamanlarda yenidoğan dönemindeki gibi 2 saatte 1 uyanıyor. Normalde gündüzleri uyuyan bir bebek değildi şimdi gündüzleri 1 buçuk 2 saatte 1 uykusu geliyor ama uykuları çok kısa yarım saat gibi sürüyor. Bir de iki gündür gündüz uykuaunda birkaç defa ağlıyor. Beyin sinir sistemi gelişim ve için dördüncü ayda uyku regresyonu oluyormuş. Peki bu dönem için önerileriniz var mı

Esma
Premium Üye
23 Haziran 2026 13:24
3 ay 17 günlüğüz. bizde aynı durumdayız. ben de önerilere açığım
İ
İrem Ü.
23 Haziran 2026 14:08
Benim bebeğim 86 günlük [2.ayın](2.ayın) ortasından bu yana kucakçı beşikte hemen uyanıyor ağlıyor gündüz uykularının tamamı kucakta geçiyor şimdi yan yana yatıyoruz bizim yatağa terfi ettik başı kolumda uyuyor bir eliyle de yakamı veya tshirtümü tutuyor. Güvensizlik mi yaşattım anlayamıyorum bakalım [4.ayda](4.ayda) nasıl olacak
M
Meryem N. G.
23 Haziran 2026 15:19
Bizde de aynı durum var. Gece neredeyse kesintisiz uyurdu. Gündüz 2 saatlik uyku yaptığı olurdu. 14 hafta itibariyle kabus gibi oldu her şey. Gece uykuya geçmesi 2 saati buluyor. Sonra 4 saat kesintisiz uyuyor sonrasında sabaha kadar saat başı uyanıp emiyor. Gündüz uyumak istemiyor ama uykusu olduğu için de çığlık atarak ağlıyor. Sürekli mızmız gülerken bi amda ağlamaya başlıyor. Kucak istiyor sürekli kucakta geziyoruz bazen kucakta gezerken bile ağlıyor. 4 ay atağı sanırım. Allah sabır versin geçer inşallah çok zor 🥲
Z
Zehra G. İ.
24 Haziran 2026 14:27
Tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. Var mı uykuya çözüm bulan
Yükleniyor...