3 Ay 11 Günlük Uyku
108 görüntüleme
B
Busec.
Premium Üye
5 Mayıs 2026 16:23
Merhaba, kizimin uykularini besikte hic yapamadim hep destek ile uykuya dalabilen bir bebek ancak son gunlerde emzirerek uykuya gecemez oldu. Kucakta salladigimda 40 dk dan once besige koyarsam uyaniyor, bacakta sallayarak denedim sallamayi birakinca uyaniyor. Gece emzirerek hala uykuya dalsa bile bir saatten once besige geri koyamiyorum. Ve her uykuya gecisinde emzigi almak istemiyor ve agliyor. Emzigi almadan ise uykuya gecemiyor. Emzigi dusurmesi bambaska bir mesele bu sefer kendini uyandiriyor. Uyku egitimi ve gerilemesi icin 4. Ay deniyor ama ben suan da ne yapacagimi bilmiyorum. Bilgisi olan var midir?

Ebru K.
5 Mayıs 2026 17:39
Aynı sorunları bende yaşadım ama [4.ay](4.ay) atağında oluyorlar maalesef çok daha net görmeye keşfetmeye başlıyorlar dikkatleri dağılıyor o yüzden geçecek ama emin olun temiz havaya çıkarın çok faydası oluyor biz yedi aylık olduk atlattık şükürler olsun
B
Busec.
Premium Üye
5 Mayıs 2026 19:10
Aynı sorunları bende yaşadım ama [4.ay](4.ay) atağında oluyorlar maalesef çok daha net görmeye keşfetmeye başlıyorlar dikkatleri dağılıyor o yüzden geçecek ama emin olun temiz havaya çıkarın çok faydası oluyor biz yedi aylık olduk atlattık şükürler olsun

Ebru K.
5 Mayıs 2026 19:16
Ben uyku eğitimi ne inanmıyorum açıkçası ağlayarak zorla emerek sallayarak uyutuyordum ben çok zor bir süreçtir sizi çok iyi anlıyorum yorucu ve yıpratıcı ama geçiyor siz sakin kalabildiginiz kadar kalın bebekler hissediyor anne gergin olunca bebek de huzurusuz oluyor
Yükleniyor...