3 Ay 11 Günlük

145 görüntüleme
A

Aybüke ..

5 Mayıs 2026 18:59
Bebeğim 3 ay 11 günlük ve son bir kaç gündür uyku problemi yaşıyoruz. Gece rahat uyuyan bebeğim artık çok sık uyanıyor ve uykuya geçişi çok zor oluyor. Çok ağlıyor psikolojik olarak çok zor durumdayım uykusuzluk beni mahvediyor. Bu normal mi? Ek olarak gaz sorunumuz çok olmuyordu ama artık o da sorun olmaya başladı bacakları hareket ettirerek gaz çıkarıyoruz hep.
A

Azlp

5 Mayıs 2026 19:02
Benim de 3.5 aylık bu aralar bizde öyleyiz beslenme reddi uykusuzluk gaz
A

Aybüke ..

5 Mayıs 2026 19:05
Azlp
Benim de 3.5 aylık bu aralar bizde öyleyiz beslenme reddi uykusuzluk gaz
evet beslenme konusu da çok iyi durumda değil sürekli uykulu hallerini yakalamaya çalışıyorum emzirme için :(
N

Nazlıcan

Premium Üye
5 Mayıs 2026 19:25
Benim de bebeğim bugün tam 3 ay 11 günlük son 4-5 gündür böyleyiz, gazımız çoktu tam düzeldi derken tekrar başladı.. Gece 7-8 saat uyuyan bebeğim saat başı çığlık atarak uyanıyor, uyutmaya çalıştığımızda kendini gerdiriyor cetvel gibi yay gibi yapıyor tuhaf bi hale girdi gülerek anlatıyorum delirdim sanırım 😅. Zaten huysuz bir bebeğim vardı iyice değişik bir şey oldu 🤣 Sanırım bu herkesin aylar sonra bile unutamadığı 4.ay atağı..
A

Azlp

5 Mayıs 2026 20:10
Aybüke
evet beslenme konusu da çok iyi durumda değil sürekli uykulu hallerini yakalamaya çalışıyorum emzirme için :(
Ben de öyleyim geçici bir süreç diye kendimi avutuyorum umarım en kısa zamanda geçer
A

Aybüke ..

5 Mayıs 2026 20:13
Nazlıcan
Benim de bebeğim bugün tam 3 ay 11 günlük son 4-5 gündür böyleyiz, gazımız çoktu tam düzeldi derken tekrar başladı.. Gece 7-8 saat uyuyan bebeğim saat başı çığlık atarak uyanıyor, uyutmaya çalıştığımızda kendini gerdiriyor cetvel gibi yay gibi yapıyor tuhaf bi hale girdi gülerek anlatıyorum delirdim sanırım 😅. Zaten huysuz bir bebeğim vardı iyice değişik bir şey oldu 🤣 Sanırım bu herkesin aylar sonra bile unutamadığı 4.ay atağı..
tam olarak aynısı şok oldum 😁 gece aynı şekil uzun uyurdu artık 1-2 saatte bir uyanıyor ve geri zor uyuyor. Yay gibi durumu da var en çok emme zamanı yapıyor onu. Umarım bunu yaşayan herkes bir an önce atlatır 🙏🏻
N

Nazlıcan

Premium Üye
5 Mayıs 2026 20:17
Aybüke
tam olarak aynısı şok oldum 😁 gece aynı şekil uzun uyurdu artık 1-2 saatte bir uyanıyor ve geri zor uyuyor. Yay gibi durumu da var en çok emme zamanı yapıyor onu. Umarım bunu yaşayan herkes bir an önce atlatır 🙏🏻
Evet normalde 30 dakikada çift meme emen bebeğimi bugün ben zorla 3 saatte emzirebildim onda da sadece tek memeyi, diğerine geçerken aynen yay haline getiriyor kendisini, bugün memeyi açarken kendini bacağımdan yere atmaya çalıştı ittirerek bacaklarımın arasında son anda yakaladım 😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir