3 Ana 1 Ara Öğün???
170 görüntüleme
M
Melikee
21 Haziran 2026 08:12
3 ana 1 ara öğün yapanları görüyorum ve bebeklerin henüz 8-9 aylık hangi saat aralıkları ile yediriyorlar hangi ara emziriyorlar hayret ediyorum açıkçası emzirme daha ön planda olması gerekmiyor mu bu aylarda nasıl düzen sağlıyorlar fikri olan var mı
Birde bu aylarda günde kaç kere emzirmek gerekiyor
Birde bu aylarda günde kaç kere emzirmek gerekiyor
M
MT
21 Haziran 2026 08:25
Selamlar evet [9.cu](9.cu) aydan sonra genelde önce ek gıda teklif edin diyor dr lar 3 öğün amca yiyorduk o aylarda şuan da 1 yaşındayız ve 4 öğün yiyor dr muz sosyal medyaya çok takılmayın demişti bebeğinizin isteklerine göre hareket edin instagrama inanmayın çok😇
M
Melikee
21 Haziran 2026 08:30
Selamlar evet [9.cu](9.cu) aydan sonra genelde önce ek gıda teklif edin diyor dr lar 3 öğün amca yiyorduk o aylarda şuan da 1 yaşındayız ve 4 öğün yiyor dr muz sosyal medyaya çok takılmayın demişti bebeğinizin isteklerine göre hareket edin instagrama inanmayın çok😇
M
Melda E.
21 Haziran 2026 08:57
Evet benim bebeğimde 9 aylık olmak üzere ancak dediğiniz gibi emzirme ve ek gıda o kadar yetişmiyor. Anca 2 ana 1 ara öğün yapıyor
N
Nur ..
21 Haziran 2026 10:15
Bebeğim 10 aylık 2 ana 1 ara öğün yapıyo günde 10 öğün yapmasını da mantıklı bulmuyorum açıkçası
Yükleniyor...