3-4 Aylık Nolur Bakın

484 görüntüleme
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 00:02
Bora 6 güne 4 aylık olucak ve biz yarın sünnet olucaz bize bu dönemlerde sünnet ettirenlerin fikirlerini ve yapmamam gerekenn fikirleri alabilir miyiimmmm
H

Hülya B.

18 Ağustos 2026 00:04
Biz 2.5 aylıkken yaptırmıştık 3 günde iyileşti dönme vs olmadığı için çok rahat geçti. 4 saatte bir calpol verdik ilk gecemiz bile çok rahat geçti
E

Esma T.

18 Ağustos 2026 00:06
Bizde 4 aylıkken yaptırdık çok rahat geçti sadece ilk gece ağrısı oluyo sonra hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyo biz dikişsiz yaptırdık bi apart takılmıştı doktor kantoron sür bol bol iyileşmeye yardımcı olur demişti sizde verilen kremleri yağları elinizi korkak alıştırmadan sürün bence çok faydası oluyo şimdiden geçmiş olsun onlar zaten size fitil ağrı kesici yazıcaklar ağrısı olması durumunda
Niran G.

Niran G.

Hülya Batlak
Biz 2.5 aylıkken yaptırmıştık 3 günde iyileşti dönme vs olmadığı için çok rahat geçti. 4 saatte bir calpol verdik ilk gecemiz bile çok rahat geçti
Ateş falan cıkma ihtimali mi oluyor yoksa rahatlasın siye mi calpol verdiniz
Niran G.

Niran G.

Esma Tiril
Bizde 4 aylıkken yaptırdık çok rahat geçti sadece ilk gece ağrısı oluyo sonra hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyo biz dikişsiz yaptırdık bi apart takılmıştı doktor kantoron sür bol bol iyileşmeye yardımcı olur demişti sizde verilen kremleri yağları elinizi korkak alıştırmadan sürün bence çok faydası oluyo şimdiden geçmiş olsun onlar zaten size fitil ağrı kesici yazıcaklar ağrısı olması durumunda
Çok teşekkür ederimm inşallah
H

Hülya B.

18 Ağustos 2026 00:08
Niran Gürdün
Ateş falan cıkma ihtimali mi oluyor yoksa rahatlasın siye mi calpol verdiniz
Ağrı ve ateş hissetmemesi gecesi rahat geçsin diye ne olur ne olmaz diye vermiştik doktor o şekilde tavsiye etmişti bi de krem verdi antibiyotikli 5 gün de onu kullandık. Dikişler düştükten sonra da kantaron yağı sürün demişti
Sibel Y.

Sibel Y.

18 Ağustos 2026 04:20
Bizde dört aylıkken sünnet ettirdik ilk bir saat çiş yaparken bebek aşırı huzursuz oluyor agrıyı hissediyor sanırım biz dönüşümlü agrı kesici kullandık dört saat arayla doktorun yazdığı kremleri düzenli kullandık ilk üç gün duş aldırmadık sonra süreç rahat geçti hızlı toparladı birde beden olarak büyük bez alın henüz dönmeye başlamadıysa şanslısınız
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 05:36
Sibel Yılmazer
Bizde dört aylıkken sünnet ettirdik ilk bir saat çiş yaparken bebek aşırı huzursuz oluyor agrıyı hissediyor sanırım biz dönüşümlü agrı kesici kullandık dört saat arayla doktorun yazdığı kremleri düzenli kullandık ilk üç gün duş aldırmadık sonra süreç rahat geçti hızlı toparladı birde beden olarak büyük bez alın henüz dönmeye başlamadıysa şanslısınız
Çok teşekkür ederimmm
S

Safiye M.

18 Ağustos 2026 07:19
2 aylıkken sünnet ettirdik bizim de 1 gün sürdü. İlk 24 saat çişini yaparken biraz ağladı biz bez de takmadık alez sererek yatırdık ama bi arkadaşımıza sıkı bez takın çişiyle iyileşecek demişler [2.gün](2.gün) şehir dışına gezmeye gittik sorun olmadı inşallah sizinki de kolay geçer
S

Sümeyye B. ..

18 Ağustos 2026 08:51
Bende 4.5 aylıkken yaptırdım doktor fitil vermedi ama sünnet sonrası daha fazla ağrısı olur diyerekten ağrısını çabuk kessin diye yarım fitil koydum sonra 1 kaşıkta aferin verdim bir daha da ilaç kullanmadım iyiki yaptırmışım çok çabuk iğleşiyor gerçekten
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 12:51
Sümeyye Bayındır
Bende 4.5 aylıkken yaptırdım doktor fitil vermedi ama sünnet sonrası daha fazla ağrısı olur diyerekten ağrısını çabuk kessin diye yarım fitil koydum sonra 1 kaşıkta aferin verdim bir daha da ilaç kullanmadım iyiki yaptırmışım çok çabuk iğleşiyor gerçekten
Oh ne güzel
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 12:51
Safiye Mermerci
2 aylıkken sünnet ettirdik bizim de 1 gün sürdü. İlk 24 saat çişini yaparken biraz ağladı biz bez de takmadık alez sererek yatırdık ama bi arkadaşımıza sıkı bez takın çişiyle iyileşecek demişler [2.gün](2.gün) şehir dışına gezmeye gittik sorun olmadı inşallah sizinki de kolay geçer
İnşallah evet onu bende duydum çişle iyileştiğini
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir