3-4 Aylık Bebek

247 görüntüleme
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 00:15
Bebeğim sürekli kalkmaya calısıyo anakucağında yatakta akşam resmen ağladı oturarak tuttu eşim destekli öyle sessizleşti. Ama kendisi desteksiz şekilde bir anda kafa kaldırıyor 😂normal mi?
S

Sümeyra Y.

18 Ağustos 2026 01:32
Normalmi bilmiyorum ama benim bebeğimde bugün 4. Ayını dolduruyor neredeyse doğduğundan beri ama son bir aydır uzun süreli başını tutuyor yüz üstünü sevmiyor yastıkla destekli biraz duruyor doktor gelişiminde bir sıkıntı yok dedi
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 01:35
Sümeyra Yilmaz
Normalmi bilmiyorum ama benim bebeğimde bugün 4. Ayını dolduruyor neredeyse doğduğundan beri ama son bir aydır uzun süreli başını tutuyor yüz üstünü sevmiyor yastıkla destekli biraz duruyor doktor gelişiminde bir sıkıntı yok dedi
Evet kafa gelişimi bizimde öyleydii
Sibel Y.

Sibel Y.

18 Ağustos 2026 04:12
Bu dönemde oldukça normal destekli oturma,kafasını tutabiliyor oluşu kalkmak istemesi sağlıklı bir gelişim göstergesi dokuz buçuk aylık bebeğim bizde bu süreçleri atlattığımız için içiniz rahat olsun
E

Eda D.

18 Ağustos 2026 05:30
Çok normal bizimde öyleydi kesinlikle yatmıyordu sürekli oturma pozisyonuna geliyor yada kalkmak istiyordu hatta videoları var izleyip gülüyoruz şimdi 22 aylık
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 05:30
Eda Dedeoğlu
Çok normal bizimde öyleydi kesinlikle yatmıyordu sürekli oturma pozisyonuna geliyor yada kalkmak istiyordu hatta videoları var izleyip gülüyoruz şimdi 22 aylık
Sonra ne zaman oturdu peki kendi
E

Eda D.

18 Ağustos 2026 05:34
Niran Gürdün
Sonra ne zaman oturdu peki kendi
Benim bebeğim 34+5 de dogdu 3 aylıkken döndü,6 aylıkken sürünerek heryere gitti,8 aylik emekledi,1 yaşında yürüdü ama oturmayı gec yaptı malesef [10.ayın](10.ayın) ortasını buldu mama sandalyesinde 6 aylık oturuyordu ama yerde yastık koyuyordum hep
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 05:35
Eda Dedeoğlu
Benim bebeğim 34+5 de dogdu 3 aylıkken döndü,6 aylıkken sürünerek heryere gitti,8 aylik emekledi,1 yaşında yürüdü ama oturmayı gec yaptı malesef [10.ayın](10.ayın) ortasını buldu mama sandalyesinde 6 aylık oturuyordu ama yerde yastık koyuyordum hep
Ay masallahh zorlu süreçler yerinde duramamaları🤣
E

Eda D.

18 Ağustos 2026 05:38
Niran Gürdün
Ay masallahh zorlu süreçler yerinde duramamaları🤣
Teşekkür ederim dün en son çamaşır makinasına basıp mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyordu vall 
İ

İrem A.

Premium Üye
18 Ağustos 2026 11:06
Benim bebeğimde haftaya 4 aylık olucaz 3. Aydan başladı ana kucağından kendini indirmeye çalışıyor veya kafasını one kaldırarak kalkmak istiyor yerden . Bizde ellerinden tutup kaldırıyoruz.
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 12:50
İrem Arslan
Benim bebeğimde haftaya 4 aylık olucaz 3. Aydan başladı ana kucağından kendini indirmeye çalışıyor veya kafasını one kaldırarak kalkmak istiyor yerden . Bizde ellerinden tutup kaldırıyoruz.
Evet tam olarak aynı valla
Niran G.

Niran G.

18 Ağustos 2026 12:50
Eda Dedeoğlu
Teşekkür ederim dün en son çamaşır makinasına basıp mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyordu vall 
Ahaahha taa cok tatlıllaarr
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir