2yaş Yabancılamama

118 görüntüleme
B

Büşra K.

2 Temmuz 2025 19:45
Oğlum 30 haftalık doğdu, bundan dolayı herkesten sakındım dikkat ettim yani gelişim sürecinde. 2yaşını 2 ay geçti asla ama asla kimseyi yabancılamıyor. Parka gidiyoruz önüne kim geliyorsa elinden tutuyor salıncağa kaydırağa bindiriyor kendisini. Herkesle selamlaşıyor gülümsüyor kim çağırırsa gidiyor. Çok sempatik geliyor kulağa ama her zaman iyi insanlar yok çevremizde. Bununla alakalı nasıl bir yol izleyebilirim deneyimi olan paylaşabilir mi.
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

2 Temmuz 2025 20:02
Annelerden deneyimlerini alalım ama bu tarz bir eğitim için henüz erken. Onun için gören göz olmak zorundasınız. Hep dikkat etmelisiniz…
E

Elif Y. ..

2 Temmuz 2025 20:10
Benimde şuan kızım öyle özellikle anlatmaya çalışıyorum 23. Ayında sakınıyorum ama gelin görün ki herkese gülücükler saçıp elinden tutup yanına gidiyor. Bende aynı korkuya sahibim ama şuan beni pek anlayabildiğini sanmıyorum:)
B

Büşra K.

2 Temmuz 2025 20:24
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Elif hanım çevremde hep yadırgayan çocuklar olunca çekinmiştim en azından sizi okumak biraz rahatlattı :)
Z

Zeynep G.

6 Temmuz 2025 14:46
Benimde ikizlerim var biri tanımadığı istemediği kimsenin yüzüne bile bakmaz diğeri herkesle her yere gidebilir durumda 21 aylıklar
S

Sadike K.

13 Temmuz 2025 14:39
Benim oğlum da 16 aylık ve kimseyi yabancılamaz sosyal bir çocuk hemen arkadaşlık kurabiliyor çocuklarla falan neyse ama yabancı yetişkinleri yabancılamaması benide korkutuyor. Bu konuda napıcagımı bilemesemde gözümden ayırmıyorum ben olmadan kimseyle yalnız vakit geçirmesine izin vermiyorum. Onunla çok oyunda oynasam vakit de geçirsem hep başkalarıyla oyun oynamak daha cazip geliyor bebeğime sizin bebelerde başkalarıyla oyun oynamayı daha mı çok seviyor. Parkta asla benimle oynamak istemez mesela hep başkalarıyla oynamak için kaçıyor 🥹
B

Büşra K.

13 Temmuz 2025 15:03
Sadike Hanım yazdıklarınızın eksiği vardır fazlası yoktur aynısı.
S

Sabriye Y. D. ..

14 Temmuz 2025 00:57
Kızım 20 aylık, ve aynı durumu yaşıyoruz fazlasıyla, araba da bile kırmızı ışıklarda çevrede ki arabanın içinde ki insanlara by by yapıyor, herkese abla abi diye sesleniyor, yabancı insanlarla konuşmuyoruz diye öğretmeye çalışıyorum ilerde de değişmezse diye bu beni fazlasıyla korkutuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir