2buçuk Saat Emmesi Normal Mi?
135 görüntüleme
E
Ezgi E.
10 Haziran 2025 06:13
Merhaba, oğlum doğduğunda memeyi hemen tutamadı . 20 gün EDS ile besledik. Çok şükür 10 gündür emiyor. Ama son günlerde çok uzun kalıyor memede. Uyumak istemiyor. Uykuları azaldı. Sürekli emmek istiyor. Bezleri dolu. Oğlum bir ayını doldurdu. Normal mi bu?
S
Sema T. ..
10 Haziran 2025 06:16
Emerken de uyuyor olmalı. Bunu da uykudan sayıyorlar. 2,5 saat aktif emmiyordur herhalde. Bu tarz detaylar da verirseniz hocamız daha rahat yanıtlayabilir sanki
E
Ezgi E.
10 Haziran 2025 06:31
Çok uyumuyor aslında. Acaba emerken sürekli uyarıp daha aktif emmesini mi sağlamak gerekiyor?
N
Neslihan K. D.
10 Haziran 2025 18:36
2.5 saat boyunca emmiyordur muhtemelen. Memeyi emzik gibi kullanıyor olabilir. Yani her emdiğinde sütünüzü çekmiyordur
G
Gizem E.
11 Haziran 2025 21:20
Uyuyordur o ilk bebek se siz anlamıyorsunuzdur. Benim oğlumda öyleydi sonrada uyanıp dolu dolu meme emmek isterdi yudum yudum bitiriyor birikmesin izin vermiyordu emiyor mu suan diyorlardı emiyor diyordum yok arkadasım o emmek değil olamaz 2.5 saat emmek max 15 dk emer aktif oda duraksar ara ara agzını titrete titrete emiyo sa küçük küçük uyuyordur o sırada o emmekten sayılmıyor