2buçuk Aylık Bebek Gaz Çıkarmada Zorluk

89 görüntüleme
E

Elif A.

6 Eylül 2025 04:38
2 buçuk aylık bebeğim var gaz çıkarırken çok zorlanıyor hatta bazen gaz yaparken ağlıyor sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı
M

Merve U.

6 Eylül 2025 05:00
Benim bebeğimde 6 haftalık aynı şekilde, geceleri hep aynı saate başlıyor ve uyuyamıyor. Gaz damlası, probiyotik her şeyi kullandım ama sonuç alamadım. 3-4.ayda düzelir diyorlar bakalım.
E

Esra K.

6 Eylül 2025 05:00
Beslenirken fazla hava yutuyor olabilir Buda gaza dönüşüyor . Bagirsak sistemleri de henüz gelişimini tamamlamadığı için bu şekilde gaz cikarirken zorlanıyorlar. 4. 5. Ayda bu durum duzelmis oluyor. Hava yutmamasina ve beslenmelerden sonra gazını çıkarmaya dikkat edin😊
A

Aslıhan A.

6 Eylül 2025 08:29
Emzirirken ki pozisyonlarını değiştirin biberon kullanıyorsan dik bi şekilde çocuğu tutup biberonu verebilirsin daha az hava yutar
A

Ayşegül Ü.

6 Eylül 2025 08:49
Kendi kendilerine gaz çıkarmaları 3. hatta 4. ayı bulabiliyormuş, gaz idrarına baskı yapıyor olabilir o yüzden idrarını yaparken ağlıyor olabilir. Benim oğlumda da aynı durum var, 1.5 aylık. Gazdan dolayı uyuyamıyor, uyusa bike uyanıyor.
Nurhak B.

Nurhak B.

6 Eylül 2025 09:32
Benim bebeğimde aynıydı gaz yaparken ağlardı çok.muayenesinde doktor poposundaki çatlakları gösterdi bana😔 merhemlerle geçti 🙏sizde kontrol ederseniz çatlak vs var mı ondan canı yanıyor ağlıyor olabilir
E

Eliff

6 Eylül 2025 09:45
Bebeğinize her beslenme öncesi masaj yağı ile karnına masaj yapın. Damlalar bir yere kadar etki ediyor . Bağırsakları henüz tam gelişmediği için sürekli gaz şikayeti oluyor . Benim bebeğimde aşırı gazlı bir bebek.
Z

Züleyha S.

7 Eylül 2025 10:01
Gaz yada kolik diyorlar bnm bebegim doğduğundan beri hastanelerden cikmiyoruz gaz kolik diyorlar hep aksam olmasını hic istemiyordum bir insan saat 5 den gece 2 ye kadar nasil uyanik kalip aglar
E

Elif A.

7 Eylül 2025 12:20
Züleyha hanım İnanın bir çok annede bu durumda bazen insan yalnız kendi başına böyle birşey geldiğini sanar ama bazı bebekler zorlar yapacak birşey yok bir ümit düzelmesini bekleyeceğiz bizimde uyku problemimiz var gündüz sürekli elim üstünde olmalı asla sabit uyumuyor gecelerinde yeni yeni düzelmeye başladı oda gaz sancısı bıraktığı kadarıyla 22 saat ful ayakta olduğumuzu biliyorum 5 10 dk uykularıyla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir