2buçuk Aylık Bebek Biberon ve Emzik Emmiyor
242 görüntüleme
Ö
Özlem O.
12 Ağustos 2025 20:29
Bebeğim 73 günlük. Ne biberon ne emzik emiyor. Avent chicco bibs baby mom bebego wee baby bir sürü markanın emziğini denedim tutmuyor midesi bulanıyor öğğk yapıyor. Emzik çok önemli değil ama işe başlamam lazım biberon da emmiyor. Avent natural response antikolik biberon aldım emmiyor emmeyi bilmiyor sanki. Anneme bırakmıştım 2 saatliğine bakamadılar durmuyor. Nasıl işe gideceğim çok stres yapıyorum bu konuyu. Ne yapmalıyım🥹 Sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama vermedim
Ş
Şeyda B.
12 Ağustos 2025 20:32
Merhaba aynı durumdayız 4buçuk aylık bebeğim hiç bir emziği ve biberonu tutmuyor comotomo ve aventin biberonunun iki çeşidini denedim emzik deseniz 10-12tane emzik denedim kabul etmiyor damağına götürüyor dilinin üstüne almıyor bile bende sizin gibi epey uğraşmıştım işe başlayacağım aynı şekilde bende ama çözüm bulamadım
S
Saziye G.
12 Ağustos 2025 20:40
Oioi tutmuştu benim bebeğim
N
Nil ..
12 Ağustos 2025 20:57
Lansinoh biberonu öneririm
Ö
Özlem O.
12 Ağustos 2025 21:31
Oioi emzik de aldım şimdi 0-2ay chicconun emzikleri varmış onlardan da aldım daha denemediğim bi marka kalmadı galiba
Ş
Şimal B. ..
12 Ağustos 2025 21:37
Philips avent yeni bir emzik çıkardı yeni dogan emziği 0-2 ay diye geçiyor geçen gün ebebekte gördüm çok küçük bir emzik ucu var. Onu denemenizi öneririm
Ö
Özlem O.
14 Ağustos 2025 00:19
Kızlar ben bu sorunu çözdümmmm
G
Gülşah T.
17 Ağustos 2025 23:47
Özlem hanım nasıl çözdünüz
Ö
Özlem O.
18 Ağustos 2025 00:44
Ben yine depresif bir halde biberonla beslemeye çalışıyordum bebeğimi. O sırada babam aradı ve o anki bunalımla derdimi anlattım. Ben de bebekken eczane emziğini emmemişim ucuz bakkal emziklerinden emmişim. Bana yıllar önce aldığı yerden almak için aramış taramış bulamamış ama ucuz yollu emzik ve biberon almıştı. Hiç umudum yoktu ama bebeğim emziği de biberonu da tuttu. Karşılaştırdığımda şunu görüyorum ki ucu aşırı yumuşak bu emziğin de biberonun da. Bebeğim yumuşacık uçlu olduğu için tuttu diye düşünüyorum. Babama her gün dua edeceğim :) emziğimiz fatoş bebe diye bi marka biberonumuzun dışında da eda yazıyor :)) emzik 20tl biberon 50tl şaka gibi
Ö
Özlem O.
18 Ağustos 2025 00:46
Siz de deneyin tutarsa bana da haber verin olur mu mutlu olayımmm
G
Gülşah T.
18 Ağustos 2025 13:50
Trendyola fatoş emzik yazınca çıkan emzikten mi bahsediyorsunuz ona göre ondan alacağım
Ö
Özlem O.
18 Ağustos 2025 15:48
Evet ambalajında Fatoş bebe yazanların aynısı beyaz renk olanı var bende onu tutuyor. Gündüz yine tutmuyp ama uykusu varken çok güzel emerek uykuya dalıyor
Ö
Özlem O.
26 Ağustos 2025 13:25
Merhaba bebeğiniz emziği tuttu mu