2buçuk Aylık Bebek Biberon ve Emzik Emmiyor

81 görüntüleme
Ö

Özlem O.

12 Ağustos 2025 17:29
Bebeğim 73 günlük. Ne biberon ne emzik emiyor. Avent chicco bibs baby mom bebego wee baby bir sürü markanın emziğini denedim tutmuyor midesi bulanıyor öğğk yapıyor. Emzik çok önemli değil ama işe başlamam lazım biberon da emmiyor. Avent natural response antikolik biberon aldım emmiyor emmeyi bilmiyor sanki. Anneme bırakmıştım 2 saatliğine bakamadılar durmuyor. Nasıl işe gideceğim çok stres yapıyorum bu konuyu. Ne yapmalıyım🥹 Sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama vermedim
Ş

Şeyda B.

12 Ağustos 2025 17:32
Merhaba aynı durumdayız 4buçuk aylık bebeğim hiç bir emziği ve biberonu tutmuyor comotomo ve aventin biberonunun iki çeşidini denedim emzik deseniz 10-12tane emzik denedim kabul etmiyor damağına götürüyor dilinin üstüne almıyor bile bende sizin gibi epey uğraşmıştım işe başlayacağım aynı şekilde bende ama çözüm bulamadım
S

Saziye G.

12 Ağustos 2025 17:40
Oioi tutmuştu benim bebeğim
N

Nil ..

12 Ağustos 2025 17:57
Lansinoh biberonu öneririm
Ö

Özlem O.

12 Ağustos 2025 18:31
Oioi emzik de aldım şimdi 0-2ay chicconun emzikleri varmış onlardan da aldım daha denemediğim bi marka kalmadı galiba
Ş

Şimal B. ..

12 Ağustos 2025 18:37
Philips avent yeni bir emzik çıkardı yeni dogan emziği 0-2 ay diye geçiyor geçen gün ebebekte gördüm çok küçük bir emzik ucu var. Onu denemenizi öneririm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir