2.azı Dişler

194 görüntüleme
S

Sıla T. K.

7 Ağustos 2026 09:26
Merhaba kızım şuan 17 aylık 2.5 aydır iştahı hep dalgalı seyretti son bir haftadır günde bir öğün bile yemiyor hayatta kalacak kadar neredeyse günde sadece bi elma az Çilek az ekmek belki ağzına alsa bile tükürüyor herkes diş diyor ama diş bu kadar hırpalar mı son en arka azı dişleri kaldı ağızda yara aft vs birşey yok görünen başından geçen varsa nolur yardım
B

Bircan S.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 10:23
Merhaba ben de bu konu için uygulamaya girmiştim benim bebeğim de 10 aylık şu an üst dişi patlamak üzere son 1 haftadır neredeyse asla ek gıda almıyor ek gıdaya ilk başkadığımıxda bile daha çok yiyordu umarım geçicidir
S

Sıla T. K.

7 Ağustos 2026 10:31
Biz bu zamana kadar 16 dişi çıkardık hiç böyle olmamıştı gerçekten çok üzücü bir durum bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyorum
B

Bircan S.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 10:35
Sıla Tekinalp Karadoruk
Biz bu zamana kadar 16 dişi çıkardık hiç böyle olmamıştı gerçekten çok üzücü bir durum bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyorum
Bu arada benim bebeğimde ağzından atmayı bilmezdi bu dönemde öğrendi heralde normaldir sonuçta damakları yarılıyor ve uzun bi süreç hemencecik atlatırlar umarım 🫶
S

Sıla T. K.

13 Ağustos 2026 16:37
@Bircan Sönmez merhaba toparlandı mı bebeğiniz Nasıl durumu yemeye başladı mı?
B

Bircan S.

Premium Üye
13 Ağustos 2026 20:13
Sıla Tekinalp Karadoruk
@Bircan Sönmez merhaba toparlandı mı bebeğiniz Nasıl durumu yemeye başladı mı?
Üst dişi iki gün önce patladı iştahı iki gündür yerindeydi derken bugün de mızmız ve mutsızdu yemek istemedi kontrol ettim diğer üst diş geliyor maalesef kilı almadığı gibi geçen aydan 200 gram daha az 🤦🏻♀️😔 ama diş kaynaklı olduğuna emin oldum artık yediği iki günden umutluyuö geçici bunlar sağlıklı olsunlar♥️ sizin küçük hanımınız nasıl atlatmıştır inşallah
S

Sıla T. K.

13 Ağustos 2026 20:21
Bizimkinin bağırsak tepkimeli bir alerji olduğu anlaşıldı iştah nispeten düzeldi ama hala devam ediyor diş etkisi de var şişmiş damakları uykuları da bozuldu çok
B

Bircan S.

Premium Üye
13 Ağustos 2026 20:26
Sıla Tekinalp Karadoruk
Bizimkinin bağırsak tepkimeli bir alerji olduğu anlaşıldı iştah nispeten düzeldi ama hala devam ediyor diş etkisi de var şişmiş damakları uykuları da bozuldu çok
Hepsi üst üste gelmiş ne yazık ki ama en azından sebeplerini öğrenmişsiniz inşallah biran önce bebeğiniz de rahatlar ve dolayısıyla sizde 🫶🫶
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir