2aylık Kilo Alımı
97 görüntüleme
B
Beyza Ö.
3 Şubat 2026 22:13
Erkek bebek doğum kilosu 3800 1.ayında 4600 2ay 6400 geldi kilosu. Bana fazla gibi geldi doktorumuz anne sütüyse sıkıntı yok emzirmeye devam dedi ilk başta sevinmiştim güzel kilo almasına ama burdaki bilgilerde ayda 500grm alması gerektiği yazıyor fazlası da zarar mıdır? başka doktora danışmalı mıyım sizce yoksa bu duruma sevinmeli miyim
A
Arzu.G
3 Şubat 2026 22:21
Ayda 500gr ilk aylar için az sayılıyor genel olarak ilk ay 1kilo almasını sonraki aylarda da en az 700gr ve üstünü normal kabul ediyor doktorlar .sadece anne sütüyse bebeğe diyet yaptıracak halimiz yok ya canım ne güzel tombik bir bebiş tadını çıkarın.zaten hareketlenmeye başlayınca aynı oranda kilo alamayacak dış dönemi iştahsızlık falan derken emin olun eksik kalması daha can sıkıcı
B
Beyza Ö.
3 Şubat 2026 22:29
Teşekkür ederim arzu hanım her detayı takıyoruz işte çok şükür diyeyim o zaman ☺️
A
Ayşegül Ü.
3 Şubat 2026 22:33
İlk 3 ay 1 er kilo alması bekleniyor, anne sütüyse ne güzel, şifa olsun hepsi. Bizim doktorumuz da anne sütü aldığı için müdahale etmiyorum demişti, 1 kiloyu biraz geçmişti. Yani siz emzirmeye devam edin. Her bir tanesi zerresi bağışıklık bebeğiniz için. Çok kıymetli.
B
Beyza Ö.
3 Şubat 2026 22:41
Teşekkürler ayşegül hanım şifa olsun hepsine♥️