2aylık Bebeğim Gündüz Hiç Uyumuyor

169 görüntüleme
M

Melis A.

28 Haziran 2025 18:51
Merhaba bebeğim 2aylık gündüz neredeyse hiç uyumuyor salladığımız sürece uyuyor yatağına yatırınca 5-10dk sonra uyanıyor çok uykusu var gözleri bayılıyor ama uyumuyor kolik değil ama bir tık gazlı bir bebek ama gaz damlası kullanıyoruz rahat olduğunu düşündüğüm zamanlarda da uyumuyor karanlık, loş oda vs denedik gece uykusu daha iyi ne yapabilirim yada başına gelen varsa ne zaman düzeldi
E

Esra A.

28 Haziran 2025 18:56
Merhaba benim bebeğim 4bucuk aylık aynı sizin durumunuzdaydım gece uyuyor ama gündür sadece kucagımda uyuyor gazlı bi bebek gazını çıkarsada uyumuyor her yolu denedim hâlâ öyle şuan sadece yanına uzanarak çözüm bulabildim yanındaysam uyuyor kalktıgım da uyanıyor ama ilk 3-3bucuk ay kucagımda uyutmak zorunda kaldım
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 19:15
Hamak aldınız mı bizde çok işe yaramıştı
T

Tuğba F.

28 Haziran 2025 19:20
Bahsettiğiniz gibi benim bebeğim de doymuyor mu diye düşünüyorum ama haftalık takipteyim kilo alımı iyi 200-300 gram alıyor haftada ama gündüz uyumuyor neden acaba cidden ya
M

Melis A.

28 Haziran 2025 19:22
Esra hanım yanına uzandığınızda poposuna pış pış yada beyaz gürültü vs açıyormusunuz yanında
M

Melis A.

28 Haziran 2025 19:23
Bende şüphelendim doymamasından ama kilo alımı benimkindede normal çok ağladığında tekrar beslemeyi de denedim az bi miktar yedi bıraktı ondan kaynaklandığını düşünmüyorum
S

Senem Y. ..

28 Haziran 2025 19:25
Merhaba benim bebeğim de 3 aylık ve hiç uyumuyordu sabahları aynı şekilde uyutup yatağına koyuyodum ve 5 dakikaya kalkıyordu ben gözünü bir ağız mendiliyle kapatıp bebeğimi kundaklıyorum bu şekilde kollarını açamadığı için uyanmasına engel oluyor uykuya tam daldıktan sonra açıyorum isterseniz bi deneyin
E

Eylül a.

28 Haziran 2025 19:30
Bizde de aynı sorun vardı bebeğim 2aylık bende kundak ve gözlerini kapatarak kucağmda pış pış sesiyle uyutyrm. Artık ilk aya göre daha net gördğünden etraftaki her şey ilgisini çekiyor ben bundan kaynaklı olduğunu düşündm
E

Elka

28 Haziran 2025 19:33
Ben çareyi otomatik beşik ve ana kucağında buldum deneyin uykuya dalınca kapatıyorum
M

Melis A.

28 Haziran 2025 19:38
Anakucağında 2 saatten uzun yatması omurilik gelişimi açısından zararlı olabiliyormuş ama beşik kurtarıcı olabilir
T

Taha T.

1 Temmuz 2025 16:43
ayni durum bizde de var yuz üstü yatirinca uyuyor ama yanından ayrılmıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir