2.ay Özel Aşılar
78 görüntüleme
Ş
Şevval
3 Nisan 2026 09:53
Arkadaşlar [2.ay](2.ay) özel aşıları yaptırmak istiyorum rota virüs ve menenjit aşıları varmış. Bunlar dışında devletin yaptıkları hariç hangi aşılar var yapılması gereken? Birde marka marka değişiyormuş. Doktorumuz bize 2 doz olan rota virüs aşısını önerdi mesela. Kafam bu konularda karışık yardımcı olur musunuz? Devlet henüz [2.ay](2.ay) aşılarını yapmadı devlet kendi aşısını yapmadan rotavirüs gibi aşılara başlamalı mıyım. Doktorum başkalaybiliriz özele dedi. Beni bi kaç arkadaşım aydınlatabilir mi 🤗
G
Gamze Ç.
3 Nisan 2026 10:03
Biz de rota aşısını 2 ay aşılarından 3 gün önce olduk o zaten ağızdan olduğu için çok etki etmedi ateş falan olmadı sadece o gün 3 kez kaka yaptı sonra 2. Ay aşılarını olduk o ateş ve huzursuzluk yaptı malesef 3 gün yıkanamadık
B
Başak G.
3 Nisan 2026 11:04
Rotavirüs aşısını bizim doktorumuz 3 dozluk markadan önerdi. 3 gün önce devlet aşılarından önce yaptırdım. Ateş kusma vs olmadı. O gün sık kaka yaptı o kadar. Birde doktorumuz aşı canlı aşı alt değişimi yaparken dikkat edin yaptıktan sonra mutlaka ellerini yıkayın dedi aklınızda olsun :)