2.ay Kilo

102 görüntüleme
E

Esraa

12 Şubat 2026 20:04
Kizlar bebekleriniz [2.ayda](2.ayda) kaç kg ve kaç cm [boyundaydi.Bebegim](boyundaydi.Bebegim) doymuyor gibi hissediyorum bu dönemde kesin olarak doyduğunu nasıl anlayacağız yardım lütfen
A

Aslınur H.

12 Şubat 2026 20:12
Çişli bez sayısı en az 6 -7 varsa doyuyor demişti Osman hoca. Benim bebeğim alerjik o yüzden çok beslenemiyor çok iştahlı değil. Kilosun 4800 boy 59
B

Büşra K. ..

12 Şubat 2026 20:12
Merhaba çişli bez sayısı 4-6 tane olacak bebek memede tatmin olacak ve tabiki aylık kilo alımı kontrol edilecek
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Şubat 2026 20:37
Ayda 800 grm 1 kg alması gerekiyor tabki her bebek farklı 5 aydan sonra zt kilo alımı çok yavaşlıyor ıslaklık bez sayısı çok önemli 4 veya 5 olmalı
E

Esraa

12 Şubat 2026 20:49
Bir dönem çişli bez sayısı yeterli olmasına rağmen kilo kaybetti benimde o yüzden aklım karıştı biraz.
E

Esraa

12 Şubat 2026 20:50

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Çişli bez sayısı en az 6 -7 varsa doyuyor demişti Osman hoca. Benim bebeğim alerjik o yüzden çok beslenemiyor çok iştahlı değil. Kilosun 4800 boy 59

Doğum kilosu kaçtı [acaba.Alerjik](acaba.Alerjik) derken süte mi alerjisi var nasıl anladınız
A

Aslınur H.

13 Şubat 2026 03:16

Esra Şahin

Doğum kilosu kaçtı [acaba.Alerjik](acaba.Alerjik) derken süte mi alerjisi var nasıl anladınız

3000 doğum kilosu

Evet inek sütü alerjisi var

Yeşil mukuslu kaka doğduğu üçüncü günden itibaren aşırı huzursuzluk ve ezgamalı cilt. Bizdeki belirti bunlardı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir