2.ay Atağı

71 görüntüleme
Y

Yağmur

4 Şubat 2026 16:08
Bebeğim 50 günlük yaklaşık 2,3 hafta olucak geceleri uykusu biraz daha uzadı 3,4 saate kadar uyuyo ama uyku öncesi akşam 8 de uyanıyor ve geceye kadar uyumuyo sadece ağlıyor katıla katıla gaz masajı yapıyoruz emziriyorum ama asla susmuyo hep ağlıyor en son gece kucakta uyuyo bırakırsam uyanıyo uyanmasın diye bende kucağımda onunla uyuyorum gündüzleri hiç uyumuyo beş dk anca bu atak mı başka bir sorun mu var ataksa ne zaman geçer uykuları düzene girer en azından bir gündüz uykusu yapsa onun için daha iyi olacak uykusuzluk da huzursuzluk getiriyor herşey daha da zorlaşıyor ozaman buna açıklık getirirseniz sevinirim.
C

Cennet ..

4 Şubat 2026 16:31
Benim bebeğimde 45 günlükken tıpkı dediğiniz gibiydi en son dayanamadım ve doktora götürdüm enfeksiyon çıkmıştı. Eğer bir problem olduğunu düşünüyorsanız bir doktora danışın bence.
R

Rabia K. ..

6 Şubat 2026 00:20
Hemen hemen aynıydı bebeğim gazı olmasa bile sancısını cekebiliyor bebekler sabırla biraz büyümesini beklemekten başka bir çaresi yok gibi eminim değişik yöntemler denemissinizdir bizim 3. Ayda bı rahatlama geldi sancıları baya azaldı uyumaya başladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir