2.ay Aşısı

228 görüntüleme
A

Ayşe A. ..

15 Temmuz 2025 09:07
Merhaba, kızım şuan 4 aylık. 2.ay aşısı yaptırdığımız sol kolunda, cilt altında mercimek tanesi kadar beze oluşumu, sertlik ve aşı bölgesinde kızarıklık mevcut. Aşıdan sonra hiçbir şey olmamıştı. 4.ayımıza giriş yapacağımız hafta kolu o şekilde oldu. Yarın da 4.ay aşımız var, yaptırsak bi problem olur mu?
S

Sena K. E.

15 Temmuz 2025 09:11
Merhaba 4. Ay aşısı bacaktan yapılıyor bir sorun olmayacaktır. Kolunda oluşan şeyde normal büyük ihtimalle aşının tuttuğunu gösterirmiş ve bizlerdeki gibi aşı izi oluşurmuş hemşire öyle söylemişti yinede siz yarın kendi hemşirenize sorun mutlaka
A

Ayşe A. ..

15 Temmuz 2025 09:16
Aa bilmiyordum, bi anda öyle olunca endişelenmiştim. Teşekkür ederim
L

Leyla ..

16 Temmuz 2025 18:48
2 aylık aşı bir iz bırakmadi 20 gün geçti hala iz yok acaba tutmamış mi aşı?
A

Ayşe A. ..

16 Temmuz 2025 19:09
İlk başlarda bizde de iz veya herhangi birşey yoktu 4.aya girdik 1 hafta önce bu dediklerim oluşmaya başladı
S

Sümeyye A.

16 Temmuz 2025 19:13
Korkmayın bizimde oldu. Önce kızarıklık oluşuyor ardından beyazlaşıyor sonrasında yara oluyor ve kabuk bağlıyor. Ertesi günde kabuğumuz düştü bizim. Henüz tam geçmedi izi ama normal bir durummuş. Aşıyı yaparken hemşiremiz söylemişti yara olacak birkaç ay sonra korkmayın diye.
F

Fatoş T.

16 Temmuz 2025 20:14
2. Ay verem aşısı olduktan sonra 1.5 ay sonra büyüdu kabuklasti sonra irin akıttı şimdi küçülmeye geçti doktoruma sordugumda aşının sağlıklı tuttuğunu olması gerekenin bu olduğu soyledi
A

Ayşe A. ..

16 Temmuz 2025 22:55
Evet evet aynı o şekilde bizim de tarih olarak da aynı endişelenmiştim biraz teşekkür ederim
Ayşegül A.

Ayşegül A.

17 Temmuz 2025 09:26
Biz bugün ilk 2. Ay aşımızı olduk.bize de sonra aşı yerinde kızarıklık,şişlik,irin akıntı olabilir dedi.Küçük nokta halinde de kalabilir dedi 1 ay sonra yada şişlik olabilir.tutmuş anlamına gelir dedi her türlü yani.
A

Ayşe A. ..

17 Temmuz 2025 17:24
Evet bugün hemşiremiz de aynı şeyleri söyledi teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir