28 Ay Atakmı
208 görüntüleme
J
Jale K.
21 Temmuz 2026 22:07
Merhaba kızım 28 ayı doldurmak uzere ama bırsuredır kucagımdan inmek ıstemıyor heran kucagımda almayınca [aglıyor.ve](aglıyor.ve) tabi onun dısında hersey için aglıyor bukadar aglamak benı yıpratıyor ne yapacagımı bılemıyorum artık
C
Cerennn
21 Temmuz 2026 23:04
23 aylık oğlumla şuanda bu durumdayız. Sürekli bir ağlama bağırma hali. Sürekli kucağımda olmak istiyor. Başkasına kesinlikle gitmiyor . Her şeye ağlıyor çığlık atıyor . Bu halleriyle ilk defa karşılaşıyorum. Allah yardımcımız olsun.
J
Jale K.
21 Temmuz 2026 23:05
Bambaşka bı cocuk oldu uzuluyorum bazen sesım yukselıyor neden yaptım dıye vıcdan yapıyorum cok zor [gecıyor.amin](gecıyor.amin) valla neyapcaz bılmıyorum
C
Cerennn
21 Temmuz 2026 23:08
Gerçekten çok zor . Bugün babaannesi kucağına almak ıstedi çığlığı bastı insanlar yanlış anlıyor durumu. Sürekli benim kucağımda olmak ısteyince. Bende bazen çok sinirleniyorum. Yemeği dert gün içinde etkinlikleri dert sıcakta evde olmak istemiyor dert gercekren çok zor. Bazen işin içinden çıkamıyorum.
J
Jale K.
22 Temmuz 2026 14:24
Gerçekten çok zor . Bugün babaannesi kucağına almak ıstedi çığlığı bastı insanlar yanlış anlıyor durumu. Sürekli benim kucağımda olmak ısteyince. Bende bazen çok sinirleniyorum. Yemeği dert gün içinde etkinlikleri dert sıcakta evde olmak istemiyor dert gercekren çok zor. Bazen işin içinden çıkamıyorum.
H
Hatice A.
22 Temmuz 2026 16:17
İki yaş atağı geçiriyorsunuz muhtemelen sizden ayrılmaya hazırlıyor kendini. çok yorucu bir süreç ama bu süreçte ne kadar sabırlı olsanız geçiş o kadar kolay olacak bir süre sonra gel kucağıma alayım seveyim diyeceksiniz o gelmek istemeyecek 🙈
Kollarınız yorulduğunda oturup kucağınıza oturtup oynatabilirsiniz, yemek yaparken onu tezgaha koyup yine size temas etmesini sağlayıp kenardan köşeden işinizi halletmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte size olan temas ihtiyacını bol bol karşılayın ki daha erken ayrılabilsin.
Kollarınız yorulduğunda oturup kucağınıza oturtup oynatabilirsiniz, yemek yaparken onu tezgaha koyup yine size temas etmesini sağlayıp kenardan köşeden işinizi halletmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte size olan temas ihtiyacını bol bol karşılayın ki daha erken ayrılabilsin.
J
Jale K.
23 Temmuz 2026 16:40
İki yaş atağı geçiriyorsunuz muhtemelen sizden ayrılmaya hazırlıyor kendini. çok yorucu bir süreç ama bu süreçte ne kadar sabırlı olsanız geçiş o kadar kolay olacak bir süre sonra gel kucağıma alayım seveyim diyeceksiniz o gelmek istemeyecek 🙈
Yükleniyor...