27 Haftalık Dogum

65 görüntüleme
S

Seher D. ..

11 Haziran 2025 12:39
Hocam bebeğim 27 haftalik 800 Gr 32 cm doğdu. Şuan düzeltilmiş 8 aylık takvim yaşı da 11 aylık. Şuan kilosu 5.800 gastroenteroloji doktoru similac high energy mama verdi günde bı şişe anca bitirebiliyoruz çoğu zaman içmek istemiyor. Ben yemek yerken ona da mamasını ve onun yiyebileceği besinler veriyorum anca içiyor. Kilosu ayına göre nasıl. Kız bebek ama aşırı hareketli. Bu arada emziriyorum doğduğundan beri. Toz mama asla kabul etmedi. Şuan emzirme ağırlıklı ek gıda sürecimiz var
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

11 Haziran 2025 14:38
Çocuğunuzun normal bir kiloyla doğmadığını hesaba katarsak kilo alımınız düşük ama ayınıza göre çok kötü değil. Gene de doktorunuzun bahsettiği gibi kilo alimini destekleyecek içerikler verilmesi doğru. Fakat burada bir seçim yapı. Yüksek  enerjili Mamalar yerine normal iki ya da üç numara Mamalarch kullanılarak da çocuğun gelişimi desteklenebilir . Müsait bir zamanda kansızlık olup olmadığına da baktırmanızı tavsiye ederim …
S

Seher D. ..

11 Haziran 2025 20:37
Kansızlık kilo alimina engel olur mu hocam. Bebeğim nek ameliyatı geçirdi 10 cm bağırsağı alındı bu da engel mi kiloya
S

Seher D. ..

11 Haziran 2025 20:41
Sma ve aptamil icirmeye çalıştım ama içmedi ne yaptiysam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir