27 Aylık Tuvalet Eğitimi Fikir Verir Misiniz
103 görüntüleme
N
Nur
28 Nisan 2026 14:35
Kızım 27 aylık bundan 1 ay öncesine kadar bezine yaptığında rahatsız olup hemen değiştirelim diye söylüyordu çiş kaka farketmeksizin söylüyordu bende o zaman yavaş yavaş başlayayım diye artık bezi çıkarmamız gerektiğini tuvalete yapmamız gerektiğini vs söyleyerek alıştırmaya çalıştım ama gündem sonra bida söylemedi 1 haftadır da oyuncaklarıyla oynarken bebeğin çişi gelmiş hadi tuvalete gidelim yada benim arkamdan gelip benim de çişim geldi bende yapayım falan diye hareketler sergiliyor gün içerisinde bezi 2-3 saate kuru kalıyor bende bugün tuvalet eğitimine başlamak istedim ama sabahtan beri çişini de kakasını da asla yapmak istemedi klozete denedim olmadı lazımlık koydım ilk başlarda prenses tuvaleti artık buraya yapılacak beze yok falan diye söylüyordu ama tuvaleti gelince ağlamaya başladı çişini söyledi tuvalete gidesiye kadar kaçırmıştı ama 1 saate yakın kakasını tuttu ve asla yapmak istemedi bezini takmamı istedi ilk güne göre normal mi nasıl devam etmeliyim
E
Esra B. B.
28 Nisan 2026 14:41
Bezi bir kere cikardiysaniz bence pes etmeyin benim oglanda cok zirlari beni tuvaleti kucuk bir kutuphaneye cevurdik.. cisini kakasini tuvalete yapinca stiker falan yapistirdik hatta bazen bardaktan bardaga su aktariyirdum a bak bardakta cis yapiyor diye... bu surecte bolca etraftan cjs temizledim kakasini kendi parcasi saniyorlarmis o tuzden korkabiliyorlarmis tuvalete yaparken... tutmasida o yuzdendir... tabi cikta abartmamak lazim bunun guluk hayatin bir rutini oldugunuda fark etmeli ama minik oyunlar oynanabilir tabi
N
Nur
28 Nisan 2026 14:44
Sadece hatırlatma yaparak çişin kakan geldiğinde söyleyebilirsin yada yaptığında korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok ben temizledim diyerek ikna etmeye çalıştım ama çişinde yine söylemişti tabi yaptıktan sonra ama kakaya gelince biraz inatlaştı ondan sonra da lazımlığa da hiç oturmak istemedi şuan zorlamıyorum bugünü böyle atlatacağız galiba
Yükleniyor...