26 Günlük Uyumuyor

127 görüntüleme
E

Esra G.

11 Mart 2026 19:22
Bebeğim 26 günlük. 10. Gününden itibaren gündüz uykularını sadece 10 dakika yapıyor ve ağlamaya başlıyor derin uykuya gecemiyor. Akşam saat 8 civarı uyuyor gece 11 e kadar sonra 2 saat arayla tekrar uyanıyor ve gece 5 den sonra kesinlikle uyumuyor aynı döngü devam ediyor. Neden olabilir yasayan var mi
A

Aslınur H.

11 Mart 2026 19:38
Bizim de öyleydi şu an üç buçuk aylık hala uyumuyor. Gazdan olabilir dediler hep fakat gaz problemi de o dönem vardı fakat şimdi öyle bir problemimiz de kalmadığı halde uyumuyor . Her yatormada sinir krizi geçiriyorum lohusalığı henüz atlatamadım o her ağladığında ben de ağlıyorum dayanacak gücüm kalmadı artık umarım sizin hemen geçer . Bana oda ısısına gazına açlık durumuna dikkat edin diyip duruyorlardı her şeye dikkat ettiğim halde durum bu. Pilates topunda saatlerce sallıyorum sonra uykusuna geçiyor
E

Esra G.

11 Mart 2026 20:07
Bana da aynı gazdan dediler ama gazını çıkarıyor. Bugün gündüz saat 12.00-14.00 arası uyudu o saatten beri hala ayakta. Umarım sizinde geçer bebeklerimiz huzurla uyur
H

Hilal T.

11 Mart 2026 20:10
Moralinizi bozmak istemem ama 7 aylık oğlum da aynı. Uyumayan çocuk uyumuyor vallahi ben bunu öğrendim umarım sizinki düzene girer
Sitare K.

Sitare K.

12 Mart 2026 09:16
Benim kızım da şu an 33 günlük aynı o şekildeydi yani toplam uyanıklık kalma süresi günlük 14 15 saati buluyordu ki bu bir yenidoğan için olmaması gereken bu durum ama ben sonra şunu fark ettim gerçekten oda isisi biraz durumu fark ettiriyor biraz daha serin de gerçekten 22°’nin de altına düşürürseniz odayı camı falan açıp ve çocuğu terletecek bir şekilde hani hasta olur diye kesinlikle korkmayın daha iyi uyumaya başlıyor ben ufak ufak çözmeye başladım bu şekilde 22:24 derecede ya da banyo yaptıktan sonra sıkı sıkı giydireyim aman hasta olmasın dediğim günlerde hiç uyumuyordu özellikle eldiven falan da takmamaya başladım kendi giydiğimle aynı giydiriyorum sadece bir tane ince yelek giydiriyorum üstüne o kadar
E

Esra G.

12 Mart 2026 18:53
Bugün doktora götürdüm çok gazı var ondan uyumuyordur dedi teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir