26 Aylık Hiç Uyumuyor

79 görüntüleme
Didem İ.

Didem İ.

13 Şubat 2026 05:49
tamamen tükenmiş durumdayım ne yaptıysam ne verdiysem olmadı yapamadım hiç uyumuyoruz hem de hiç bir çocuk günlerce uyanık kalabilir mi nasıl mümkün olabilir bilmiyorum ama kalıyor ne yapıcam ne edicem hiçbir şekilde bilmiyorum yemek de yemiyor kilo alımı da çok zayıf en son ne zaman kafamı yastiga koydum onu bile hatırlamıyorum tek bildiğim ne gece ne de gündüz uyumadigimiz çok asabi sinirli her şeyi fazlasıyla diretiyor çok büyük bir çıkmazdayım
B

Beyza

13 Şubat 2026 06:22
Allah yardımcınız olsun doktor a falan götürdünüz mü
Didem İ.

Didem İ.

13 Şubat 2026 06:26
doktor psikiyatrist çocuk gelişimci aklınıza gelebilecek her yere gittik herkes çok normal şimdiki çocuklar böyle sizinki uykuyu sevmiyor yapıcak bur şey yok bu dediklerinizin çok normal olan şeyler çocuklar uyumazlar dediler o kadar artık hiçbir çıkış yolum kalmadı işin en kötü tarafı ben çok fazla sinirli olmaya başladım sürekli kendime engel olmaya çalışıyorum psikolojim hiç yerinde değil hiçbir çıkış yolum kalmadı
M

Menekşe Y.

13 Şubat 2026 06:57
Uykuya yakın onu uyaran şeyleri pasifleştirin sizde uyuyun siz bari uykunuzdan olmayın sizin uyuduğunuzu görünce o da pes edebilir tabi tehlikeli olabilecek durumları ortadan kaldırdıktan sonra uyuyun
B

Beyza

13 Şubat 2026 08:31

Didem İnce

doktor psikiyatrist çocuk gelişimci aklınıza gelebilecek her yere gittik herkes çok normal şimdiki çocuklar böyle sizinki uykuyu sevmiyor yapıcak bur şey yok bu dediklerinizin çok normal olan şeyler çocuklar uyumazlar dediler o kadar artık hiçbir çıkış yolum kalmadı işin en kötü tarafı ben çok fazla sinirli olmaya başladım sürekli kendime engel olmaya çalışıyorum psikolojim hiç yerinde değil hiçbir çıkış yolum kalmadı

Bende bunu anlamıyorum hiçbir sorun yok, çoçuk norma, şimdikiler böyle de uyuyanlar nasıl uyuyor ki bi bizim çocuklar sorunlu sanırım çevremde ki bütün bebekler uyuyor mesela tek biz sabahın 5 inde kalkıp oturuyoruz sonra akşama kadar aynı tempo
Didem İ.

Didem İ.

13 Şubat 2026 11:39

Menekşe Yüzgeö

Uykuya yakın onu uyaran şeyleri pasifleştirin sizde uyuyun siz bari uykunuzdan olmayın sizin uyuduğunuzu görünce o da pes edebilir tabi tehlikeli olabilecek durumları ortadan kaldırdıktan sonra uyuyun

öyle yapıyorum ama hiçbir etki fayda göremiyorum ben hiç uyuyamıyorum istemsizce gözüm kapaniyir tutamiyiorum gözümün kapandığını gördüğü an olan oluyor direkt baba vurmaya ve bağırmaya başlıyor
Didem İ.

Didem İ.

13 Şubat 2026 11:40

Beyza

Bende bunu anlamıyorum hiçbir sorun yok, çoçuk norma, şimdikiler böyle de uyuyanlar nasıl uyuyor ki bi bizim çocuklar sorunlu sanırım çevremde ki bütün bebekler uyuyor mesela tek biz sabahın 5 inde kalkıp oturuyoruz sonra akşama kadar aynı tempo

ben de öyle hiç anlayamıyorum bugün altıda uyuduk mesela bir çocuk sabahın altisinda uyur mu daha öncesinde 11 12 de de uyuduğu çok oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir