2,5 Yaş Atma Vurma Fırlatma

390 görüntüleme
B

Buse

16 Temmuz 2026 22:31
2,5 yaşında kendini ifade eden bir çocuk neden elindekileri atar vurur böyle bir durum yaşayan var mı varsa ne gibi çözüm yolu buldunuz ?
M

Merve H.

16 Temmuz 2026 22:44
Merhaba, biz henüz yeni 2 yaş olacağız. Konu hakkında tecrübeliyim diyemem ama atmak vurmak istediğinde ona size veya aile üyelerine karşı bunu yapamayacağını söyleyerek bir şeyler atabilecegi ve vurabilecegi bir yer gösterirseniz belki işe yarar. Engel olmak yerine yönlendirmek daha makul olabilir diye düşünüyorum. Muhtemelen geçici bir süreçtir.
Ü

Ümran

20 Temmuz 2026 14:02
Oğlum da 2.5 yaşında sıkıldığında ve öfkeli olduğunda yapıyor üstteki yoruma katılıyorum al topunu at al balonunu at bu kırlabilir can acıtır vs diyorum. Sert tepki vermeden sürekli tekrar etmek biyerde öğrenmelerini sağlıyor her davranışta böyle gözlemlerim ama zaman alıyor mu alıyor kolaylıklar :)
Y

Yeliz A.

21 Temmuz 2026 00:30
Merhabalar 2 yaş 9 aylık kızım bu aralar benimkide yapmaya başladı 3 yaş geliyor sendromu da erken mi geliyor aceba diye düşünüyorum來 bazı kelimelerini anlamıyorum tekrar edince üst üste sinirlenip kızıyor elinde bişey warsa fırlatıyor. Yada bişey isteyeceğinde mızmızlanarak yada ağlayarak istiyor bende böyle istersen olmaz diyince yine sinirlenip atıyor bişeyler ben tepkisiz kalıyorum we benden nazikçe ağlamadan istiyor o zaman weriyorum. Bunları hergün yaşıyoruz geneld Allah hepimize kolaylıklar wersin爐❤️
B

Buse

29 Temmuz 2026 13:19
Sinir değil bizde ki sanki bunu huy etmiş gibi konuşuyorum anlatıyorum ama bazen öyle bir an geliyor ki sabrım kalmıyor
B

Buket

29 Temmuz 2026 19:55
Ay benimki de 17 aylık aynı herşeye ağlıyor yemk yemiyor ağlayarak istyr herşeyi birde malum diş
C

Cansu D.

29 Temmuz 2026 21:14
35 aylık erkek çocuk annesiyim sürekli boğuşma ve vurma var çok sert ve ağır hareketler yapıyor canım yandığı için bağırıyorum artık
B

Buse

30 Temmuz 2026 22:26
Cansu Doğan
35 aylık erkek çocuk annesiyim sürekli boğuşma ve vurma var çok sert ve ağır hareketler yapıyor canım yandığı için bağırıyorum artık
Aynı durum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir