2.5 Yaş Aft ve Pamukcuk
65 görüntüleme
Y
Yasemin Y. ..
7 Haziran 2025 06:24
Kızım 2.5 yaşında. Sanırım parklardan yada oyun alsnından mikrobu kaptı. Önce ates burun akıntısından sonra ağzında yaralar çıktı. Doktorlar ağız için aft ve pamukcuk dedi. Mikostatin aftoral kullandık bol nol karbonatlı suyla sildim ama dilinin üstündeki tam geçmiyor. Kaç tane doktora götürdüm. Önerisi olan var mı
S
Seymanur D.
7 Haziran 2025 07:14
Merhaba benimde oğlumun dilinde çıktı aftoral sprey ve karadut özü kullanıyoruz biraz daha geçiyor deneyin istersenis geçmiş olsun
Y
Yasemin Y. ..
7 Haziran 2025 08:08
Aftoral 1 şişe bitirdik. Mikostatin bir ay olucak nerdeyse. 5 tane doktora gösterdim. Diş hekimi de dahil. Bir doktor virüs kaynaklı dedi. İnfluenza ilacı verdi. Mikostatine her doktor kullan dior ama 1 ay oldu artık içime sinmiyor daha çok vermek. Mikostatini bir doktor içir bir doktor onunla güzelce sil diyor. Sesi de kısıldı bu dönemde. Bilmiyorum artık nasıl düzeliceğini
S
Seymanur D.
8 Haziran 2025 10:28
Büyüklerim de şekeri ağzına sür diyor birde şap şekeri varmış oda cok iyi dediler ama daha denemedim
M
Meryem N.
12 Haziran 2025 12:47
Aynısı var kesinlikle o ilaçlar bir işe yaramıyor karbonatlı suyla sil düzenli olarak makyaj pamuğu varya onalrdan al karbonatlı suyla sil yinede geçmiyorsa doktorada danış çinko eksikliğinden oluyor ilaç veriyor geçiyor çok araştırdım bu konuyu