2.5 Yas 1.5 Aydır Tuvalet Eğitimi Sorunı
34 görüntüleme
C
Ceren Y.
24 Kasım 2025 22:27
İkiz 2.5 yaş kız çocuk 1.5 aydır tuvalet eğitimdeyim büyük ve küçük tuvaletini bilerek ve isteyerek altına yapıyorlar çoğunlukla en başta söylüyordu tamamen söylemeyi
Bıraktı çok hevesliydi fakat şuan söylemiyor gitmek istemiyor korkmuyor tuvaletten tranvası yok ama yorucu onun içinde beze geri bağlamak nasıl olur gece bezledim ve bezden çok mutlu bi
Kaç kez bezle beni dedi hergün geriye gidiyoruz ve yaptıgından aslımda mahcup oluyor ama yinede altına yapıyor
Bıraktı çok hevesliydi fakat şuan söylemiyor gitmek istemiyor korkmuyor tuvaletten tranvası yok ama yorucu onun içinde beze geri bağlamak nasıl olur gece bezledim ve bezden çok mutlu bi
Kaç kez bezle beni dedi hergün geriye gidiyoruz ve yaptıgından aslımda mahcup oluyor ama yinede altına yapıyor
S
Sema
24 Kasım 2025 22:44
Bez bağladığınız için onum rahatlıygıyla tekrar yapmak istemiyor. Ara verin ilerleyen zamandabaşlarsınız. Tuvalet eğitimi videosu var Osmanhocanın ona göre ilerleyin 😘
C
Ceren Y.
24 Kasım 2025 22:53
Bez 1.5 ay bağlamadım ilk kez dün gece bağladım bağlamadığım süredede büyük ve küçüğüs sorsamda yok deyip 2 saniye sonraaltına yapıyor